2014_PR flyers.jpg

Deelneemsters info

 

Status 15-8: Wij vertrekken zaterdag naar het terrein om het festival terrein om te toveren in Lorelei sferen. Na zaterdag zijn we niet langer online. Lorelei 2 is uitverkocht, je kunt nog wel tot zondag 10u00 een ticket voor Lorelei 1 via de webwinkel boeken, daarna sluiten we die. Je kunt dan nog wel aanmelden via een app met je naam aan Hilde: 06 1888 4910 en door €140 gepast contant mee te nemen voor je entree. Eetpakket is ter plekke nog beperkt verkrijgbaar voor €80. Je bent welkom dinsdag vanaf 9u30. Je orderbevestiging is je ticket, dus neem die digitaal op je telefoon of uitgeprint mee.

 

 

Wil je op de hoogte blijven, stuur dan een mailtje naar hilde@loreleifestival.nl met ‘wil graag op de mailinglijst’.

 

NIEUW vanaf 2015: Niet één, maar twee festivals! Je kunt als deelneemster kiezen voor het eerste festival, L1, van dinsdag 22 t/m donderdag 24 aug, of voor L2, van vrijdag 25 t/m 27 aug 2017. Lees hier de meest gestelde vragen over de verdubbeling.

 

De magische wereld van Lorelei
Laat je meevoeren naar een plek ‘buiten tijd en ruimte’, naar de magische wereld van Lorelei! Stel je voor: Een mooie plek in de natuur, honderden prachtige vrouwen, een rijk gevarieerd workshopaanbod, verleidelijke hebbedingetjes in bontgekleurde marktstalletjes, heerlijk eten, twee danstenten om je uit te leven, een Mysterieveld waar doorlopend een heilig vuur brandt en een stille tempel ingericht is. Kortom, een wereld waar je alle facetten van het vrouwzijn kunt ervaren. Drie dagen helemaal voor jou, om je op te laden, te genieten, te leren, te delen, te ervaren, te geven en te ontvangen.

 

Warme bedding van overvloed en genieten
Voor deelneemsters start het eerste festival (L 1) op dinsdag, en het tweede (L 2) op vrijdag. Alle medewerksters zijn al eerder aanwezig en hebben in de energie samen een warme bedding gecreëerd waarin jij je helemaal gezien, geliefd en welkom mag voelen. Waar je helemaal niets hoeft en (vrijwel :-)) alles mag waar je zin in hebt!

 

Vanaf dinsdag 9u30 (L 1) of vrijdag 10u30 (L 2)
Je kunt voor L 1 op dinsdagochtend vanaf 9u30 arriveren, voor L 2 op vrijdagochtend vanaf 10u30; Je kunt dan je tentje opzetten, het terrein verkennen, letterlijk en figuurlijk de tijd nemen om aan te komen en je leven van alledag voor drie dagen achter je laten. Inschrijven voor de workshops start op dinsdag om 14u00 of vrijdag om 16u00. In de avonden is er een programma waarvoor je niet in hoeft te schrijven. Op beide festivals zijn er zes workshoprondes. Uitgebreide informatie lees je in het programma van L 1 of L 2.

 

Over het inschrijven
Vrijwel iedereen heeft een mening over het inschrijven. Waarom moet ik naar verschillende velden toe? Kan het niet efficiënter? Ben ik er eindelijk, is er geen workshopgeefster. Wat ís dit voor een organisatie! En toch blijven we het zo doen. Omdat het een prachtige spiegel is voor je gedrag en emoties. Wat gebeurt er met je als je favoriete workshop vol is? Kun je een ander de ruimte geven of komt er (heel natuurlijk overigens) egoïsme naar boven? Meld je je af als je toch niet naar een workshop gaat zodat een ander in jouw plaats kan gaan? Het aanmeldproces is een workshop op zich…..

 

En nog een advies: schrijf je niet in voor alle zes workshoprondes, hoe verleidelijk die neiging ook mag zijn, zeker als je voor het eerst komt. In elke workshop kan er vanalles in jou aangeraakt worden wat tijd nodig heeft om te settelen. Dus ga ook gewoon in de zon liggen, neem tijd om na te praten, jezelf met een heerlijk gebakje te verwennen, even niets te hoeven, in het Festival Vuur te staren of de stilte in de Tempel te ervaren. Anders kom je misschien gestresster thuis dan je bent gekomen….maar ach, doe het vooral ook helemaal zoals je het zelf wilt en ervaar… :-).

 

Sluitingsceremonie
We sluiten op donderdag resp. zondag af met een sluitingsceremonie. Je bent vrij om eerder weg te gaan, maar onderschat de kracht van zo’n gezamenlijke sluiting niet, dat maakt het festival echt ‘rond’, ook al heb je misschien op bewust niveau niets met ‘ceremonieel gedoe’. Let op: we laten pas weer auto’s toe NADAT de sluitingsceremonie afgelopen is, om onrust te voorkomen. Hier wijken we NIET vanaf, tenzij in noodgevallen. Hou hier dus rekening mee als je eerder weg wilt.

 

Drie dagen helemaal voor jou!
Het idee is dat je jezelf door naar Lorelei te komen drie volledige dagen ‘ME-time’ kado doet. Ook (of misschien wel JUIST) als je moeder bent. Veel vrouwen hebben na Lorelei het gevoel dat ze drie weken op vakantie zijn geweest ;-)! Om deze reden is op het festival geen kinderopvang aanwezig en kunnen alleen baby’s tot ongeveer 1,5 jaar of jonge meiden vanaf 12 jaar meekomen.

 

Entreeprijs & extra opties
Als deelneemster betaal je een entreeprijs van €140 (organisatie, workshops, overnachting). Deelname is voor drie dagen. Ook de jongste vrouwen, van 12 t/m 17 jaar, zijn welkom en ontvangen 50% korting op de entreeprijs.
Extra opties naar keuze (prijzen inclusief BTW):

Voor zowel tipi slaapplaats als elektra geldt: het aantal plaatsen/aansluitingen is beperkt, dus reserveer tijdig!

 

Deelname is voor drie dagen
Het is niet mogelijk om één dag te komen. Dit heeft te maken met energie die we samen opbouwen tijdens het festival. Voor deze veilige, omhullende en rustige sfeer voelt het niet goed als er steeds vrouwen in- en uitlopen.

 

Wat meenemen?

  •  Neem je prachtigste, vrouwelijkste kleding mee, maar ook je regenkleding/warme comfortabele jas. Je beeldigste muiltjes én je bergschoenen/laarzen/warme sokken (hou met ALLE weertypes rekening :-)).
  • Als je in een tipi slaapt: Wél je beddengoed en luchtbed/matje meenemen.
  • Als je een cateringpakket bestelt, neem dan je eigen bord, soepkom, beker, glas, bestek en theedoek mee. Afwasmiddel en borstels zijn beschikbaar.
  • Voor de workshops kan het comfortabel zijn om een meditatiekussentje, eenvoudig stoeltje en/of matje mee te nemen.