2014_handen kleurrijk.jpg

Catering

Gratis heerlijke theeën
Yogi Tea zal ook dit jaar weer tijdens het hele festival gratis allerlei soorten thee voor ons verzorgen. www.yogitea.com/nl

 

Ook dit jaar zijn er, naast het ‘all-inclusive cateringpakket’ van Gerdine en haar team, zoals hieronder beschreven, alternatieve eetopties. Bij hen kun je ter plekke je laten verleiden, kiezen en bestellen. Neem je eigen eetgerei mee om afval te voorkomen!

Dani’s Bakbrommer

Wij  koken voor jou in en op de veldoven/bakbrommer. Papas arrugadas con mojo uit Spanje, bladerdeeghapjes met groente en kaas en daslook, vegetarische lasagne, soep, cakes, muffins en… koffie van het vuur, heet als de liefde!

*Tribalbite van Jetske: Soulfood gekookt met ons hart!

 

catering team

Cateringpakket:

Eten mag een feest zijn! Gerdine Kooijman met haar team van ‘Aan het Diepje’ zal dit jaar weer alle maaltijden voor haar rekening nemen. Je kunt een cateringpakket als extra optie bestellen, eten is dus NIET in de entreeprijs inbegrepen.

 

Een eetpakket voor deelneemsters bevat zeven maaltijden, vanaf lunch op dinsdag- of vrijdagmiddag (de lunch tijdens het weekend is dus vanaf 2015 inbegrepen, i.t.t. voorgaande jaren). Het medewerksters eetpakket gaat in vanaf het ontbijt op di/vr ochtend. Alle maaltijden zijn vegetarisch en worden in buffetvorm aangeboden zodat kunt kiezen wat je lekker vindt. Er wordt in de speciaal ingerichte keuken op het festivalterrein gekookt zodat alle gerechten supervers zijn.

 

Twee aanvangstijden voor diner
Om de wachttijd bij het diner te verkorten werken we met twee ‘shifts’ bij de diners; de eerste om 17u30, de tweede om 18u30. Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke eettijd je voorkeur heeft. Bij aankomst krijg je een polsbandje met de kleur van jouw eettijd. Je hoeft er niet stipt op de aanvangstijd te zijn.

 

Meenemen
Eet je mee bij de buffetten? Vergeet dan niet je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee te brengen.  En een theedoek voor je eigen afwas.

 

Dieetwensen
Gerdine is een supervrouw! Ze is in staat om ook voor vrouwen met diëten de heerlijkste gerechten te maken. Veganistisch, koemelkvrij, suikervrij, gistvrij en glutenvrij is voor het keukenteam absoluut geen probleem. Neem contact op via info@aanhetdiepje.nl om je wensen kenbaar te maken of met Gerdine te overleggen. Doe dit uiterlijk twee weken voor aanvang van het festival.

 

Ontbijt en lunch 
Het team van Gerdine is  ’s morgens al vroeg actief. Voor de ontbijten  zal het buffet gevuld worden met verse gezonde producten zoals:

  • Verschillende soorten brood, roggebrood, crackers, beschuit en ontbijtkoek
  • Diverse soorten kaas van geit en koe
  • Diverse soorten zoetbeleg
  • Gekookte eieren zo van het vuur
  • Melkproducten zoals melk, karnemelk en romige yoghurt
  • Muesli en cornflakes
  • Fruit  en groenten van het seizoen om een frisse start te maken
  • Vruchtensappen
  • Koffie en thee waarvan een tweede kop ook gepakt kan worden!

Voor de lunch wordt dit aangevuld met soep, een hartige lekkernij en een saladebuffet.

 

Diners
Op di/vr avond staat er een Mediterraans buffet op het menu. Gerechten met de smaak van het zonnige zuiden waarbij je de kruidige geuren al van verre ruikt. Schalen met couscous, rijstgerechten, aardappeltjes, knapperige verse groenten, salades, en brood. Voor iedereen voldoende keus!
Op woensdag/zaterdag verzorgt Gerdines team een Indiaas buffet.
De diners worden altijd afgesloten met een heerlijk toetje!

 

Taart en wijn
Voor de liefhebsters is er bij de feestelijk versierde caravan de gehele dag door tongstrelende zoete taart te koop. Vooral de taart met lemoncurd is beroemd maar  er zijn ook heel smakelijke taarten met chocolade, appel, rabarber en wortel.  Dit jaar ook in het assortiment glutenvrije sinaasappeltaart, taart zonder suiker en een smakelijke taart zonder boter en of melk. Met een kop verse koffie of thee echt een traktatie!  Vanaf een uur of drie is ook wijn te verkrijgen. Er is keuze uit een volle rode wijn, een droge witte en een lekkere rosé.

Ter plekke cateringpakket bestellen
Wil je op de dag van het festival nog een eetpakket bestellen (beperkt mogelijk ivm inkopen!) dan kost je dat €80,00 contant te betalen aan Gerdine van de catering.