2014_dani koffie.jpg

Twee festivals: Veel gestelde vragen

Om zoveel mogelijk vrouwen de mogelijkheid te geven om Lorelei te ervaren en toch de kleinschaligheid en intimiteit te behouden, hebben we ervoor gekozen om vanaf 2015 niet één, maar twee keer Lorelei te vieren, achter elkaar.

 

Veel gestelde vragen:

Voor specifieke vragen als je medewerkster bent, klik hier.

 

Wat betekent Programma 1 en Programma 2, en L1 en L2?

Onder Programma 1 vindt je de opzet en tijden van het dinsdag/woensdag/donderdag festival, afgekort L 1 (Lorelei 1), onder Programma 2 de opzet en tijden van het vrijdag/zaterdag/zondag festival, L2. Onder die kopjes vind je ook subpagina’s met beschrijvingen van de workshops, de consulten en het marktaanbod.

 

Mag ik aan beide festivals deelnemen?

De afgelopen twee jaar heeft een tiental vrouwen ervoor gekozen de hele week te komen. Daarom is het dit jaar voor maximaal 20 vrouwen direct mogelijk om via de webwinkel een ticket voor beide festivals te kopen, zonder te hoeven wachten of er in juli nog plaats is. Dus wil je beide festivals komen, wacht dan niet te lang met inschrijven. Wanneer het aantal van 20 is bereikt laten we dit weten via de webwinkel en kun je op een wachtlijst komen en hoor je in juli of er nog plaats is.

 

L1 lijkt korter dan L2, en toch betaal je hetzelfde, klopt dat?

De sluitingsceremonie van L 1 vindt aansluitend aan de lunch plaats, rond 14u00, i.t.t. de sluiting op zondag, die om 16u15 plaatsvindt. Daardoor lijkt er een workshopronde minder te zijn. Deze is echter verplaatst naar de dinsdag, en de aankomsttijd is niet vanaf 11u00, maar vanaf 9u30. In totaal zijn beide festival dus gelijkwaardig aan elkaar.

 

Is er een verschil in inhoud tussen beide festivals?

Qua opzet is er weinig verschil: Er is een openings- en sluitingsceremonie, er zijn zes workshoprondes, er zijn verwen/healing consulten, een markt en een avondprogramma.

 

Wel iets andere tijden: Aangezien donderdag een overgangsdag is, is één workshopronde die normaal op de laatste dag plaatsvindt verschoven naar de dinsdag. Het 1e festival start eerder, met de aankomst vanaf 9u30 en eindigt met de sluiting rond 14u00. In totaal is L1 dus ongeveer even lang als L2.

 

Inhoud van de workshops en consulten kan variëren: Een deel van de medewerksters zal ervoor kiezen om beide festivals te komen en dus zal hun bijdrage voor L1 en L2 hetzelfde zijn. De medewerksters die voor één festival kiezen maken dat de inhoud van het aanbod kan variëren. Je kunt in de diverse tabs onder Programma 1 en Programma 2 lezen wie wat wanneer aanbiedt.