Verschillen Lente en Zomer Lorelei’s?

Zijn er verschillen tussen de Lente Lorelei, Zomer Lorelei 1 en Zomer Lorelei 2?

De kenmerkende Lorelei energie zal op alledrie de festivals voelbaar zijn; een sfeer van welkom, warmte, verbinding, zusterschap. Er zullen verschillen voelbaar worden vanwege de keuzes van de thema’s, omdat de festivals in verschillende seizoenen vallen en wellicht een eigen aantrekkingskracht zullen hebben op diverse ‘typen’ vrouwen. De Lente Lorelei krijgt een ander thema dan de twee Zomer Lorelei’s, passend bij de energie van het seizoen en ook in lijn van elkaar. Daarmee zal elk festival een eigen energie krijgen, die ook beïnvloed zal worden door het seizoen, de zonnestand en -kracht en andere factoren. We zijn benieuwd wat er voelbaar gaat zijn!

Een duidelijk verschil is dat we op de Lente Lorelei ook meisjes tot 12 jaar gaan verwelkomen, omdat dit past bij de Lente, wat voor ons staat voor nieuw begin, groeikracht, jeugd, ontwakende energie, frisheid, proeven, de ochtend. Dit zou een verschil in energie kunnen geven ten opzichte van de Zomer Lorelei’s, die alleen toegankelijk blijven voor (jonge) vrouwen vanaf 12 jaar.

 

Wil je aan Lorelei bijdragen als medewerkster, klik dan hier voor een lijst met veelgestelde vragen over de nieuwe Lente Lorelei, de Zomer Lorelei’s en het aanmeldproces.