Nieuw op Lorelei? Lees deze ervaring van Marion

Naar aanleiding van Lorelei 2016 schreef Marion Kuipéri, al meerdere jaren medewerkster op het festival, een blog die erg treffend weergeeft wat je allemaal kunt ervaren in jezelf voorafgaand en op het festival. Wij vroegen haar of we deze blog mochten delen omdat het zo’n mooi beeld schetst van het festival. Dank je wel daarvoor Marion!

Als je nog niet eerder op Lorelei was, kan het je helpen om voorbij eventuele aarzelingen je JA te volgen. Je bent van harte welkom!

“Voor het festival begint, vraag ik me altijd weer af waarom ik toch ga, met zoveel vrouwen, gedoe met tenten, eten, workshops geven/volgen, wel of niet, en welke?  De overgang van de ‘gewone’ wereld naar dit bad vol warmte is soms groot, en roept eerst wat weerstand op, die vaak na een paar uur verdwijnt.

Op Lorelei mag je zijn met alles wat er is, dus ook met je weerstand, je angsten, je innerlijke gesprekken over van alles en nog wat, je gegiechel, je onzekerheid, je tranen en je slappe lach.

………………….

De dag na Lorelei riep mijn zoon van boven:”Mam, doet de pc het bij jou?”, en weet je wat ik dacht te horen? ….”Mam, weet je dat ik van je hou?”  Dat gebeurt na Lorelei, dan luister je met Lorelei-oren, en zo wordt de wereld mooier, want ik deelde het met hem waarop hij lachend zei: “Ja, dat ook, dat weet je.”

 

Lees hier de volledige blog van Marion