Aanmeldprocedure

Je kunt je als mogelijke medewerkster aanmelden voor de festivals van 2018 vanaf 1 januari. In de herfst sturen we een mailing met hoe we omgaan met aanmelden voor de Lente en/of Zomer Lorelei. Wil je op de mailinglijst komen, stuur dan een mailtje naar hilde@loreleifestival.nl en geef dan aan dat het om de medewerksters mailinglijst gaat.

 

 

Als je aan het komende Lorelei festival wilt meewerken vragen we je het volgende te mailen:

• Wat inspireert/raakt Lorelei in jou?
• Wat kom jij Lorelei brengen?
• Een korte beschrijving van wat je aan wilt bieden (Dit kan, maar hoeft niet per se gerelateerd te zijn aan het thema)

 

Bij wie aanmelden?

* Workshops                                Hilde Endeveld          hildevuur@loreleifestival.nl.

* Verwennen/healen & markt       Martha Petersen       martha@loreleifestival.nl

* Artiesten optredens                   Charissa Schipper    charissa@loreleifestival.nl

Ter verduidelijking: als je een workshop wilt geven én wilt optreden verstuur je 2 mailtjes. NB: wanneer je okay krijgt om bv. workshops te geven betekent dit dus NIET dat je een plek hebt om te verwennen/healen of andersom. Van ieder afzonderlijk krijg je antwoord of er plek is.

 

Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je kunt inschrijven of de overwegingen waarom wij vinden dat jouw idee of aanbod niet goed bij Lorelei past.

 

Inschrijven en betalen ZONDER vooraf ontvangen bevestiging van de Lorelei organisatie geeft geen recht op deelname als medewerkster.

 

Verwen-duo’s hebben voorkeur
Sinds twee jaar werken we met ‘verwen-duo’s en dat is prima bevallen. Dit betekent dat je met één of meerdere andere vrouwen op één werkplek (tent of caravan) gaat samenwerken. Dat geeft meer verwenmogelijkheid voor deelneemsters op hetzelfde aantal m2. Bijkomend voordeel voor jou/jullie: Je werkplek is vaker bevrouwd zodat geïnteresseerden eerder iemand ‘thuis’ aantreffen en kunnen inschrijven.

Voel je hiervoor: meld je dan samen aan! Duo’s zullen voorrang krijgen, maar de mogelijkheid om in je eentje in te schrijven blijft natuurlijk ook bestaan. In alle gevallen geldt vol = vol!

 

Muziek nodig voor je workshop?

Geef aan of het voor jouw workshop noodzakelijk is om muziek te draaien. In de danstenten en de loungetent verzorgt de organisatie muziekinstallaties. In de overige tenten is er dus GEEN muziekinstallatie. In uitzonderlijke gevallen zouden we akkoord kunnen gaan dat je ZELF een muziekinstallatie meeneemt en wij voor stroom zorgen, mits dit de omliggende workshoptenten niet stoort.

 

Stille workshoptenten

De stille workshoptenten plaatsen we dicht bij het Mysterieveld en zijn geschikt voor workshops waarbij stilte, afstemming en concentratie belangrijk zijn en geluiden uit andere workshoptenten storend kunnen zijn. Geef het aan als je jouw workshop in één van deze tenten zou willen geven.