Inschrijven

Je kunt je weer inschrijven vanaf 1 januari. In 2018 organiseren we drie festivals: NIEUW is de Lente Lorelei van 8 t/m 10 juni. In augustus kun je kiezen uit Zomer Lorelei 1 van 21 t/m 23 en Zomer Lorelei 2 van 24 t/m 26 augustus. Wil je op de Lorelei mailinglijst komen, zodat je van het laatste nieuws op de hoogte blijft, stuur dan een mailtje naar hilde@loreleifestival.nl

 

LET OP: Met ingang van 2017 geldt een camper/caravan toeslag. Lees er hier meer over.

 

Tip van één van de deelneemsters, die we van harte aanbevelen: mocht je de luxe hebben/je de luxe willen gunnen, neem dan de dag na het festival (ook nog) vrij. Het is heerlijk om die dag na te genieten, niets te hoeven, precies te kunnen doen waar je zin in hebt in het tempo wat op dat moment bij je past. Lorelei kan behoorlijk veel in je losmaken.

 

Wil je aan het festival meedoen als medewerkster, lees dan eerst de aanmeldprocedure. Na bevestiging dat je als medewerkster aan Lorelei mee kunt doen (LET OP: Zorg dus dat je akkoord hebt van Hilde of Martha, zij geven je ook een webcode voor de dank-je-wel-korting als je eerder meedewerkster was), kun je je entreeticket en eventuele extra’s bestellen via de Lorelei webwinkel

 

Veel gestelde vragen:

 

 • Mag ik mijn kind(eren) meenemen?
  • Voor de Zomer Lorelei’s geldt:Het idee is dat je jezelf door naar Lorelei te komen drie volledige dagen ‘ME-time’ kado doet. Ook (of misschien wel JUIST) als je moeder bent. Om deze reden mogen alleen baby’s tot ongeveer 1,5 jaar (omdat zij nog zo verweven zijn met hun moeder) of meiden als zij hun eerste menstruatie hebben gehad (om het praktisch te maken hanteren we de grens vanaf 12 jaar) meekomen.
  • Voor de nieuwe Lente Lorelei hebben we besloten het festival ook open te stellen voor meisjes tot 12 jaar. Dit omdat het past bij de energie van de Lente en omdat we steeds vaker vragen van moeders krijgen die aangeven dat hun dochter van bijvoorbeeld 8 al zó graag mee wil komen. LET OP: We hebben geen speciaal kinderprogramma of oppas, dus wil je zelf een consult of workshop doen, zorg dan dat je een andere vrouw vraagt met je dochter te zijn.
 • Kan ik als deelneemster ook voor een hele week Zomer Lorelei kiezen? Ja, dat mag. Je kunt dan in de webwinkel zowel een entreeticket Zomer L1 als Zomer L2 kopen.
 • Kan ik ook 1 dag naar het festival komen? Nee, we creëren een gezamenlijk energieveld, met de medewerksters vanaf donderdag en de deelneemsters vanaf vrijdag. Tot en met de sluitingsceremonie op zondagmiddag, pas daarna worden er weer auto’s op het terrein toegelaten. Hou daar dus rekening mee, we maken hierop geen uitzondering, met uitzondering van noodsituaties natuurlijk.
 • Zijn er losse maaltijden te koop op het festivalterrein? Ja, voor lunch en diner zijn er alternatieven naast het eetpakket, voor het ontbijt (nog) niet.
 • Mag ik een caravan of camper meenemen?
  Ja dat mag. Wel geldt hiervoor mogelijk een toeslag, zie toelichting. Vanwege de toename van het aantal campers/caravans kunnen campers sinds vorig jaar ook langs het doorgaande pad staan. Daar is echter geen elektra mogelijkheid, dus hou daar rekening mee.
 • Is eigen tent inbegrepen bij de toegangsprijs? Ja