Aanmelden

Het veld van medewerkers voor 2024 is volledig gevuld. Wil je volgend jaar onderdeel zijn van Lorelei geef je dan op voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de aanmeldprocedure voor 2025. Je kunt je onderaan deze pagina opgeven.

Eén van de doelen van Lorelei is om vrouwen een platform te geven hun talent de wereld in te brengen. Een plek waar jij jouw unieke bijdrage aan de wereld kunt delen met anderen.
Dat kan in verschillende vormen. Via workshops, healing/verwen activiteiten, kunst, of producten die je verkoopt op de markt of een combinatie hiervan.

Lorelei creëren we met elkaar. Naast het brengen van je talent draag je bij aan een veilige, gedragen sfeer op het festival. Met elkaar vormen we de bedding waar deelnemers zich kunnen openen om vrij te bewegen, te ervaren en te groeien. Voor medewerkers start het festival een dag eerder. Zo heb je ‘s middags tijd om te landen en ontmoeten we elkaar ‘s avonds om te verbinden en de energie neer te zetten, zodat de volgende dag de deelnemers ontvangen kunnen worden.

Bovendien vinden we het belangrijk voor te leven wat we uitdragen en dat gaat onder andere over een gezonde balans tussen geven en ontvangen. Daarom is er ook voor medewerkers voldoende ruimte om van het festival zelf te genieten en deel te nemen aan de verschillende onderdelen. En vragen we aan alle medewerkers entreegeld.

Voor healing- en verwenvrouwen geven we de voorkeur aan duo’s. Zodat jullie elkaar kunnen afwisselen in werken en genieten, terwijl de plek wel de hele tijd beschikbaar is voor deelnemers om een consult/behandeling te boeken.

Wij dragen bij aan het promoten van jouw inbreng niet alleen op het festival zelf en in het programma boekje, maar ook vooraf op de website en via sociale media. Ook op het festival is er ruimte voor je flyers en visitekaartjes in de informatiekraam. Daarnaast stellen wij het zeer op prijs als je Lorelei in je persoonlijke netwerk bekend maakt, bijvoorbeeld in je eigen nieuwsbrief of op je site. Zodat we elkaar bekrachtigen in de mooie dingen die we in de wereld brengen.

Ieder jaar start de voorbereiding van Lorelei in januari. Als kernteam maken we kennis met de prille energie van dat jaar, formuleren we een thema en maken we eerste opzet van de dagen. Vanaf dat moment zijn jullie aanmeldingen welkom.

Aanmeldprocedure:

1 We ontvangen graag een email waarin je antwoord geeft op de volgende vragen:
* Wie ben je?
* Waarom wil je op Lorelei komen?
* Wat kom je brengen in welke rol(len)?
* Wat wil je graag ontvangen?
De mail voor workshopgevers, healing/verwenvrouwen mag naar Angelique@loreleifestival.nl

De mail voor een plekje op de markt mag naar Martha@loreleifestival.nl
De mail voor artiesten mag naar Merel@loreleifesitval.nl

2  Je ontvangt een ontvangstbevestiging en dan vragen we je even geduld te hebben. Op basis van de aanmeldingen maken wij een evenwichtig, divers, spetterend, uniek programma. Dit kost tijd. Het kan dan ook enkele weken duren voordat je te horen krijgt of er plek is voor jouw bijdrage als medewerker op Lorelei.

3 Zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen, koop je een ticket om de aanmelding definitief te maken. In deze mail staan meer details over praktische zaken. NB Inschrijven en betalen ZONDER vooraf ontvangen bevestiging, geeft geen recht op deelname als medewerker.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!