Aanmeldprocedure

Klik hier voor een lijst met veelgestelde vragen van medewerksters.

Bij wie aanmelden?

Artiesten optredens/avondprogramma: Charissa Schipper

Vrijwilligsters (lees eerst dit): Hilde Endeveld

Workshops, markt, verwen/healing (lees eerst tot het einde van deze pagina): Martha Petersen

Mail Martha het volgende:

Aan welk deel van Lorelei wil je bijdragen?

  Jouw aankomstdag Jouw vertrekdag Aantal dagen
Passepartout Vr.middag 7 juli Zo. middag 16 juli 10
week Ma.middag 10 juli Zo. middag 16 juli 7
Startweekend + 3daagse di-do Vr.middag 7 juli Do.einde middag 13 juli 7
Startweekend Vr.middag 7 juli Ma.ochtend 10 juli 4
3daagse di-do Ma.middag 10 juli Do.einde middag 13 juli 4
3daagse vr-zo Do.einde middag 13 juli Zo. middag 16 juli 4
  • Wat inspireert/raakt Lorelei in jou?
  • Wat kom jij Lorelei brengen?
  • Wat hoop je op Lorelei te ontvangen?
  • Voor workshopgeefsters: Voeg een duidelijke beschrijving van je workshop bij. En geef aan of het een 2 of 3 uurs workshop betreft. Deze laatste zijn beperkt en alleen in de middag beschikbaar.

Ter verduidelijking: als je een workshop wilt geven én wilt optreden verstuur je 2 mailtjes. NB: wanneer je akkoord krijgt om bijvoorbeeld workshops te geven betekent dit dus NIET dat je een plek hebt om te verwennen/healen of andersom. Van ieder afzonderlijk krijg je antwoord of er plek is.

Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je kunt inschrijven of de overwegingen waarom wij vinden dat jouw idee of aanbod niet goed bij Lorelei past. Inschrijven en betalen ZONDER vooraf ontvangen bevestiging van de Lorelei organisatie geeft geen recht op deelname als medewerkster.

LET OP: Voor verwennen/healen/markt hebben we een voorkeur voor vrouwen die de hele periode komen. Dit omdat dat dit de logistiek en planning op de overgangsdagen voor team en vrijwilligsters vergemakkelijkt. Ook hebben we voor alle festivals het liefst verwen-duo’s, zie hieronder.

Verwen-duo’s hebben voorkeur

Sinds een paar jaar werken we met verwen/healing-duo’s. Dit betekent dat je met één of meerdere andere vrouwen op één werkplek (tent of caravan) samenwerkt. Dat geeft meer mogelijkheid voor deelneemsters om een healing/consult/behandeling te ondervangen op hetzelfde aantal m2. Bijkomend voordeel voor jou/jullie: Je werkplek is vaker bevrouwd zodat geïnteresseerden eerder iemand ‘thuis’ aantreffen en kunnen inschrijven. Tenslotte heb je zelf ook tijd nodig om te eten, douchen, een consult te ontvangen of een optreden/workshop bij te wonen.

Voel je hiervoor, meld je dan samen aan! Duo’s zullen voorrang krijgen, maar de mogelijkheid om in je eentje in te schrijven blijft natuurlijk ook bestaan. In alle gevallen geldt vol = vol!

Muziek/elektra nodig voor je workshop?

Is het essentieel om muziek te draaien, geef dit dan aan in je aanmeldingsmail. In de danstenten en de loungetent verzorgt de organisatie muziekinstallaties. In de overige tenten is er dus GEEN muziekinstallatie. In uitzonderlijke gevallen zouden we akkoord kunnen gaan dat je ZELF een geluidsdrager meeneemt en wij evt. voor stroom zorgen. Voorwaarde hiervoor is dat dit geluid de omliggende workshoptenten niet stoort.

Stille workshoptenten & Voice workshoptent

De stille workshoptenten plaatsen we dicht bij het Mysterieveld en zijn geschikt voor workshops waarbij stilte, afstemming en concentratie belangrijk zijn en geluiden uit andere workshoptenten storend kunnen zijn. Geef het aan als je jouw workshop in één van deze tenten zou willen geven. NB: Helemaal stil wordt het op een festivalterrein uiteraard niet, dus heeft het geen zin om je daaraan te storen of dat te verwachten.

Daarnaast hebben we een ‘Voice’ workshoptent, waarbij juist wel ruimte is om meer dan gemiddeld geluid te maken (bv. door adem-, lichaams- of releasewerk). Dus ook dit is belangrijk te laten weten, zodat we er zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

webdesign: Hanneke de Graaf