Aanmeldprocedure

Klik hier voor een lijst met veelgestelde vragen van medewerksters.

Als je aan het komende Lorelei festival wilt meewerken vragen we je het volgende te mailen:

  • Aan welk festival je bij wilt dragen: Lorelei 1, Lorelei 2 of beide?
  • Wat inspireert/raakt Lorelei in jou?
  • Wat kom jij Lorelei brengen?
  • Wat hoop je op Lorelei te ontvangen?
  • Voor workshopgeefsters: Voeg een duidelijke beschrijving van je workshop bij. En geef aan of het een 2 uur of 3 uurs workshop betreft. Deze laatste zijn beperkt en alleen in de middag beschikbaar.

Bij wie aanmelden?

Workshops, markt, verwen/healing: Martha Petersen

Artiesten optredens/avondprogramma: Charissa Schipper

Vrijwilligsters (lees eerst dit): Hilde Endeveld

Ter verduidelijking: als je een workshop wilt geven én wilt optreden verstuur je 2 mailtjes. NB: wanneer je akkoord krijgt om bijvoorbeeld workshops te geven betekent dit dus NIET dat je een plek hebt om te verwennen/healen of andersom. Van ieder afzonderlijk krijg je antwoord of er plek is.

Vervolgens ontvang je per mail een bevestiging dat je kunt inschrijven of de overwegingen waarom wij vinden dat jouw idee of aanbod niet goed bij Lorelei past. Inschrijven en betalen ZONDER vooraf ontvangen bevestiging van de Lorelei organisatie geeft geen recht op deelname als medewerkster.

LET OP: Voor verwennen/healen/markt hebben we een voorkeur voor vrouwen die de hele week medewerksters kunnen/willen zijn. Dit omdat dat de logistiek en planning op de overgangsdag voor team en vrijwilligsters vergemakkelijkt. Daarnaast hebben we voor alle festivals het liefst verwen duo’s, zie hieronder.

Verwen-duo’s hebben voorkeur

Sinds een paar jaar werken we met ‘verwen/healing-duo’s. Dit betekent dat je met één of meerdere andere vrouwen op één werkplek (tent of caravan) gaat samenwerken. Dat geeft meer mogelijkheid voor deelneemsters om een healing/consult/behandeling te ondervangen op hetzelfde aantal m2. Bijkomend voordeel voor jou/jullie: Je werkplek is vaker bevrouwd zodat geïnteresseerden eerder iemand ‘thuis’ aantreffen en kunnen inschrijven.

Voel je hiervoor: meld je dan samen aan! Duo’s zullen voorrang krijgen, maar de mogelijkheid om in je eentje in te schrijven blijft natuurlijk ook bestaan. In alle gevallen geldt vol = vol!

Muziek nodig voor je workshop?

Geef aan of het voor jouw workshop noodzakelijk is om muziek te draaien. In de danstenten en de loungetent verzorgt de organisatie muziekinstallaties. In de overige tenten is er dus GEEN muziekinstallatie. In uitzonderlijke gevallen zouden we akkoord kunnen gaan dat je ZELF een muziekinstallatie meeneemt en wij voor stroom zorgen, mits dit de omliggende workshoptenten niet stoort.

Stille workshoptenten & Voice workshoptent

De stille workshoptenten plaatsen we dicht bij het Mysterieveld en zijn geschikt voor workshops waarbij stilte, afstemming en concentratie belangrijk zijn en geluiden uit andere workshoptenten storend kunnen zijn. Geef het aan als je jouw workshop in één van deze tenten zou willen geven. NB: Helemaal stil wordt het op een festivalterrein uiteraard niet, dus heeft het geen zin om je daaraan te storen of dat te verwachten.

Daarnaast hebben we een ‘Voice’ workshoptent, waarbij juist wel ruimte is  om meer dan gemiddeld geluid te maken (bv. door adem of release werk). Dus ook dit is belangrijk te laten weten, zodat we er zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

webdesign: Hanneke de Graaf