Programma

Programma

Andree Ruting – Zomer 2

Klankconcert

“Return again”, reis naar de plaats van jouw essentie op de klanken van fluit, gong en klankschalen. En de harp bespeeld door Yoginâm Abbahjí . Neem een matje en dekentje mee, zodat je lekker kunt gaan liggen, om niets meer te willen, denken, voelen of doen, zodat de stroom van Well- being je zal omarmen.

Nâm Vision

Nâm Vision is de zekerheid van “being alive”! Dit “zijn” geeft je leven betekenis en vreugde.

Een wijze van Spiritueel Bewustzijn, die vanuit oude tradities voor de huidige mens, ongeacht vrouw, man, culturele achtergrond of religie  is ontwikkeld. Nâm Yoga is de beoefening om Nâm in houding en gedrag te kunnen leven.

Door meditatie, ademwerk en klank van klankschalen, gong, drum, ratel en stem reizen wij naar die natuurlijke staat van “zijn”. Onze gedachtestroom gaat altijd door. Zo werkt onze mind. Door het gebruiken van deze tools vindt er een verschuiving plaats, zodat wij niet aan een gedachte blijven haken. Zo kunnen wij ruimte scheppen voor de verbinding met Abbah, het transcendente, met onze essentie.

 

Nâm Yoga is alles omvattend en kan worden samengevat in 5 A’s:

Awareness, Affirmation, Abbah, Asha en Attunement.

Affirmation betekent: een “Yes” tegen wat is; Abbah is een klank, mond open – mond dicht, in het (oud) Hebreeuws betekent het “Alles is één”, het is onkenbaar en kent vele benamingen zoals God, Godin, Allah, Shiva, Tao….

Asha is het aangezicht van Abbah, Asha is de manier waarop Abbah zich manifesteert in het dagelijks leven. Levenskunst is die stroom te volgen.

Attunement is de afstemming op Abbah, Attunement kleurt en verdiept de ervaring.

Meer weten? www.namyoga.org

 

Nâm Vision is ontwikkeld door Yoginâm Abbahjí, mysticus en spiritueel meester. Zie: www.yoginam.org

Nâm Yoga kent verschillende instrumenten; Asha- en Klank-meditatie, de Stilte retraites, samen zijn in de Asharum in Amonines en – voor mij – als belangrijkste; in verbinding staan met Yoginâm Abbahjí.

 

Ik beoefen Nâm Yoga sinds 6 jaar. Iedere dinsdag van 19.30 tot 21.00u is er Asha meditatie, van Kinsbergensrtaat 83a te Den Haag. Verder:

Meditatie met klank op afspraak.

 

Sinds kort ben ik gestart met een klein bureau: Nâm Reizen

Reizen met meditatie, ontmoeting, bezoek van krachtplekken én van Yoginâm Abbahji. Reizen zonder winst oogmerk. Nâm Reizen geeft ook individueel advies.

 

12 -19 oktober: Holiday with Yoginâm, in Orgiva, Alpujarras Spanje

28 december – 3 januari: Stilte retraite nabij Salobreña, Spanje

Stilte-wandeling Sahara, M’hmid, Marokko, medio januari 2020

Bezoek Bali met sjamaan Stefan Wils (op aanvraag)

Zomer 2020, Mongolië.

 

Mail mij gerust   T: 0619044347

webdesign: Hanneke de Graaf