Programma

Programma

Annet Brouwer – Munay Ki – Healer’s Rite

Healing van ballast uit je verleden

Wil jij van bepaalde gedachtes, overtuigingen, emoties en patronen af, zodat je andere keuzes kunt gaan maken? Wil jij niet meer vanuit ballast uit je verleden handelen, maar meer je ware potentie laten zien? Dan is deze workshop iets voor jou.

Tijdens deze workshop ontvang je een eeuwenoude inwijding, waarbij je ballast uit jouw verleden loslaat. Iets wat eerst “onvoltooid verleden tijd” was en jou in zijn greep had, wordt nu “voltooid verleden tijd”. Dat geeft jou ruimte om andere keuzes te maken, om niet meer vanuit angst en beperkingen te handelen, maar vanuit kracht en vertrouwen. En wat zou je dán heel graag willen doen? Waar wordt je blij van? Wat zijn de dingen die bij jou passen? Wat zijn jouw talenten?

We kennen het allemaal wel. Door gebeurtenissen in ons leven hebben we bepaalde emoties, gedachtes en overtuigingen opgeslagen en die bepalen nu nog ons handelen. Bijvoorbeeld: ik moet mijzelf opzij zetten voor een ander, ik ben niet zo creatief, ik moet mijn eigen boontjes doppen, ik kan andere mensen niet vertrouwen. Maar wat nu als je deze overtuigingen los kunt laten en daar andere gedachtes voor terug krijgt? Bijvoorbeeld: ik ben geliefd, ik kan mijn interne GPS vertrouwen, ik kom voor mezelf op en doe dit met respect voor anderen. Het is niet moeilijk om te zien dat je dan andere levenskeuzes maakt en je andere dingen in je leven zult gaan oogsten.

Tijdens deze workshop ontvang je de Healer’s Rite. De Healer’s Rite is een van de negen inwijdingsrites die tezamen Munay-Ki vormen. Munay-Ki is een eeuwenoud inwijdingsritueel van de sjamanen, de Earthkeepers uit de Andes en Amazone, die werd doorgegeven aan die leden van de stam die voorbestemd waren het verschil te maken. Het was dus zeker niet voor iedereen.

Munay betekent onvoorwaardelijke liefde, liefde vanuit het hart. Ki betekent kracht of energie. Munay-Ki is daarmee te vertalen als ‘hou van jezelf’ met de dieperliggende uitnodiging ‘wees zoals je bent’. Door de inwijdingen verstevig je jouw verbinding met je ware aard. Sommigen ervaren het ook wel alsof er een innerlijk vuur wordt aangewakkerd, waarbij je er niet meer omheen kunt (en wilt) om jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent. Want jij bent mooi, precies zoals je bent! Munay-Ki zet je ín je kracht en óp je levenspad.

Tijdens de workshop geef ik uitleg over Munay-Ki en de Healer’s Rite. Daarna ontvang je de rite en geef je de rite ook aan andere vrouwen door.

Breng een matje en/of meditatiekussen mee naar de workshop.

 

Annet Brouwer, natuurgeneeskundig therapeut, healer

www.farus.nu/munay-ki

T: 06 42914579

 

webdesign: Hanneke de Graaf