3 daagse Midweek

3 daagse Midweek

Betty Bosgoed – Zomer 1

Rise Up, Jij Mooie Madonna! 

Onderzoek JE EIGEN ZWARTE MADONNA. Speels en licht.

Met natuurmaterialen die we zelf vinden en wat ik meeneem – veren, dennenappels, schelpen, bloemen, bladeren en zo – leg je daarna op moeder aarde je eigen unieke creatie. Je hoeft niet creatief te zijn, volg je hart, de Zwarte Madonna zit tenslotte in ons allemaal.

Let her Rise! And SHINE! 

Ik ben Betty en ik ondersteun je. Ik groeide op buiten in de natuur, en ook nu nog speel en creëer ik in en met de natuur. Ik Vindsel mijn eigen materialen en vindsel in mijzelf mijn eigen unieke creaties. 🙂

Mijn manier van creëren en spelen is daardoor juist zo verbonden met mijn innerlijk en met de natuur en in workshops ook zo met anderen, vooral kinderen en vrouwen.

Elke keer weer ontdek ik een stukje van mezelf als ik iets creëer. En weet je… zo besteed ik aandacht aan wat gehoord of gezien wil worden in mij! Niet zwaar en serieus maar licht en speels. Zo Heerlijk. En daar heb ik mijn werk van gemaakt. :-).

Mijn passie is vooral om bij kinderen dat natuurzaadje – lekker speels buiten zijn – weer te planten. Even iets anders aan hun hoofd dan schermpjes, input en kennis. En lekker weer een fijn, vrij en ontspannen gevoel voelen. Moeten we met z’n allen al niet zo veel?
Daarom ben ik er als Natuur Inspirator voor kinderen en Trainer en Coach voor (gast)ouders, kinderopvang en scholen. Ik organiseer unieke, actieve, creatieve maar vooral inspirerende natuurgerichte avonden, workshops en trainingen: altijd weer een sprankelende mix van prikkelende voorbeelden en tips, situatie-gerichte suggesties, praktische opdrachten en veel feedback en interactie.

Daarnaast doe ik met veel plezier activiteiten voor vrouwen en bijvoorbeeld groepen vriendinnen. Denk aan Workshops Vindselen, thema groepswandelingen, landart-speeldag(en).

Zie ook InstagramFacebookLinkedIn.

www.poernatoer.nl   

Kids, Natuur & Plezier: Creatief aan de slag met Natuurmaterialen!

 

webdesign: Hanneke de Graaf