Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Brechtje Schoofs – Lente

Brechtje Schoofs, is een taoistisch alchemist die werkt met vrouwen. Ze leert hun om hun buik en bekken te bewonen in verbinding met hun hart. En leert ze de schatten van innerlijke alchemie kennen. Voor meer vitaliteit en bewustzijnsgroei.

Brechtje haar kwaliteiten zijn verfijndheid, eerlijkheid en oprechtheid.

Haar eigen weg naar meer geaard en in haar lichaam komen maakt dat ze vrouwen die in de sterren hangen de weg in de materie en het lijf kan wijzen. Zodat hun vrouwen wijsheid belichaamd wordt.

Workshop Opschonen relfexzones vaginaal kanaal

Als kind in de baarmoeder hoor je de hartslag van je moeder. De vroegste cadans van de hartslag waar jouw hart op mee resoneert. De nabijheid van een ander hart terwijl jij omhult bent in de baarmoeder. Later -als vrouw zijnde- is het die cadans van jouw hart in verbinding met jouw baarmoeder, die de stroom van levensenergie en bewustzijn in jou verbindt. Deze stroom brengt je terug bij je basisvertrouwen en zelfliefde.

Tijdens deze workshop onderzoeken we wat wij misschien tussen die stroom van de baarmoeder en het hart in hebben gezet. Met zachte ogen blijven we bij wat we tegen komen zodat het kan smelten en weer onderdeel kan worden van de stroom. Hierdoor kunnen de plekken die leeg zijn in onszelf weer vervult raken. Je komt thuis bij jezelf en kan vanuit vervuld-zijn het contact met de buitenwereld aangaan.

Workshop Baarmoeder Hartverbinding

In deze workshop gaan we energetisch met kleur en klank je eigen vagina kanaal schoonmaken. Het vagina kanaal is de poort naar jouw vrouwelijke krachtbron, de baarmoeder. Veel vrouwen bewonen deze poort niet meer goed. Wat kan zorgen voor spanning of ongevoeligheid in dit gebied. Ook kan hierdoor er van alles gaan huizen in jouw seksuele organen, wat niet van ons of van het hier en nu is. Dit is het 1e chakra gebied die verbonden is met jouw veiligheid. Naast ervaringen van je seksualiteit, of geboorte van je kinderen kunnen er ook gebeurtenissen die niet direct met je seksuele organen te maken hebben hier opgeslagen liggen. We spannen onze bekkenbodem en vagina namelijk aan als we bang zijn. Ook onze organen hebben reflexpunten in het vagina kanaal en zijn verbonden verschillende emoties die daar opgeslagen kunnen liggen. In deze workshop gaan we met kleren aan dit gebied opschonen en op celniveau weer terugbrengen naar de oorspronkelijke energie.

www.brechtjeschoofs.nl

 

webdesign: Hanneke de Graaf