Catering

Om verspilling te voorkomen willen we je vragen voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

Dani’s Bakbrommer

We maken alles op de houtgestookte veldoven-bakbrommer voor je klaar! De hele dag heb ik de koffiebar open met ter plekke gebakken taarten, muffins en brownie-verwenningen.

Onze koffie is heet als de liefde!

Op andere momenten maken we ook lasanga met salade, pappas arrugadas en gevulde bladerdeeghapjes waar her water je van in de mond zal lopen! Ook elke dag weer iets nieuws voor de afwisseling. Welkom op ons overdekte terrasje!

www.danisbakbrommer.nl

Foekje’s Eko Food

Foekje gaat met een team van enthousiaste vrouwen voor jullie de maaltijden van het cateringpakket verzorgen. Voor iedereen die niet een héél ingewikkeld dieet heeft maken wij heerlijke kleurrijke maaltijden die voor meer dan 90% bestaan uit biologische ingrediënten. Na een paar keer te weinig aandacht gehad te hebben voor glutenvrije of vegan varianten zal dat dit jaar zeker niet meer spelen.
We gebruiken vooral groenten uit Nederland, in de regio zijn jammer genoeg niet meer boeren te vinden waar we rechtstreeks vanaf kunnen nemen dus kopen we in bij de biologische groothandel en kijken vooral naar lokale groente.
Wel wordt er in Zeewolde op de Zonnehoeve met biologisch graan uit de polder brood gebakken wat de bakker zelf komt brengen.

Alle maaltijden worden in buffetvorm aangeboden zodat je kunt kiezen wat je lekker vindt en wat bij je past. Ook als je glutenvrij, lactosevrij of vegan eet kom je dus aan je trekken.

Ontbijt
We serveren een gezond en energiek ontbijt met voor ieder wat wils: Havermout met rijstmelk en verschillende toppings, verschillende soorten brood en crackers, verschillende soorten hartig beleg, verschillende soorten zoet beleg, (soja)yoghurt met crunchy, muesli, fruit en om te drinken (rijste-) melk, jus en koffie.
Lunch
Tussen de middag bestaat de lunch uit een uitgebreid kleurrijk buffet met soep, salades, een snack, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en sap.
Diner
Onze avondmaaltijden variëren per dag en zijn geïnspireerd op het thema van het festival, de mensen om ons heen en de groenten van het seizoen.

Eén ding is zeker!
Er is voor iedereen voldoende keus en het diner wordt altijd afgesloten met een heerlijk toetje.
Heb je een specifiek dieet? Zoals glutenvrij, lactosevrij of vegan neem dan vooraf contact met ons op zodat we in ieder geval kunnen zorgen dat er bijvoorbeeld voldoende glutenvrij brood is of dieetvarianten van het toetje zijn . Mailen kun je naar
Benieuwd naar wie de chefs van de keuken zijn en wat wij nog meer doen, neem gerust een kijkje op de websites: Voor Foekje www.foekjesekofood.nl en voor souschef Jetske: www.tribalbite.nl De andere sous-chef is Sandra Posthuma, zij heeft geen eigen website.
Naast deze koks bestaan we uit een team van ervaren krachten en vrijwilligers die je ook kunt tegenkomen in een workshop of op de dansvloer…

SPECIAAL VOOR DE WOENSDAG PIZZA uit de houtoven

Op de woensdag kun je bij voorinschrijving maaltijden kopen via de website die bereid worden door het team van Foekje uit de algemene veldkeuken. Aan de overkant van de keuken staat een pizza foodtruck, ook door Foekje georganiseerd, waarbij je verschillende smaken vegetarische pizza kunt kopen in de losse verkoop. De pizza wordt verkocht per kwart en de prijzen zijn € 3,50 of € 4,50. Er is ook mogelijkheid voor glutenvrije pizza en vegan kaas. Dit is € 0,50 duurder per kwart.


Shoti Maa thee hele festival gratis beschikbaar

Je kunt doorlopend gratis 17 heerlijke theeën van Shoti Maa proeven op Lorelei. Thee speciaal gemaakt voor elk chakra, voor elke element of voor bepaalde tijden op de dag. Kom ze allemaal proeven in de theetent op Veld 1!

webdesign: Hanneke de Graaf