Catering

Naast het ‘all-inclusive cateringpakket’ van Foekje en Chantal, zoals hieronder beschreven, is het ook mogelijk om bij Dani of Chantals 1 of meerdere losse maaltijden te bestellen. Neem je eigen eetgerei mee om afval te voorkomen!

Dani’s Bakbrommer: Wij  koken voor jou in en op de veldoven/bakbrommer. Papas arrugadas con mojo uit Spanje, bladerdeeghapjes met groente en kaas en daslook, vegetarische lasagne, soep, cakes, muffins en… koffie van het vuur, heet als de liefde!

Chantal Greeven met haar TeaLounge:
Heerlijke (verantwoorde) zoete lekkernijen, taart, koeken en bites. Mini healthy high tea arrangementen, kaas en borrelplankjes met passende thee….mmmm
Bijzondere thee variaties, chaiLatte, lassi, kombucha, verse slow koffie en cappuccino. Dagelijks een verrassend vegetarisch/ veganistisch aanbod met glutenvrije en lactose vrije opties. Biologisch en zonder gebruik van geraffineerde suikers.

All inclusive cateringpakket:

Nadat Gerdine jarenlang de catering pakketten heeft verzorgd en het concept verder heeft ontwikkeld voor de maaltijden van de festivals Lorelei en Hieros Gamos nemen wij dit jaar het stokje over. Dank daarvoor Gerdine!

Foekje en ChantalWij, Chantal Greeven van de TeaLounge en Foekje Vellema van Foekje’s Eko Food zorgen dus dit jaar voor het eerst voor de festival catering met heerlijke kleurrijke maaltijden die voor meer dan 90%  bestaan uit biologische ingrediënten.

We gebruiken veel groenten uit de streek van o.a. een biologisch dynamische zorgboerderij uit Zeewolde, de Zonnehoeve. Op deze boerderij wordt ook met graan uit de polder gewerkt waarmee het brood en gebak gebakken wordt wat wij aanbieden.

catering F&CBuffetvorm

Alle maaltijden worden in buffetvorm aangeboden zodat je kunt kiezen wat je lekker vindt en wat bij je past. Naast vega zijn er ook voldoende vegan opties en houden wij uiteraard rekening met diëten wanneer deze vooraf met ons zijn overlegd. 

Twee eetrondes

Er zijn twee eetrondes, om ons in staat te stellen om ruim 300! verse maaltijden in 2 uur te bereiden. Bij aankomst kun je bij de entreekraam je voorkeur aangeven.

Eigen eetgerei meenemen

Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

Ontbijt

We serveren een gezond en energiek ontbijt met voor ieder wat wils: Havermout met rijstmelk en verschillende toppings, verschillende soorten brood en crackers, verschillende soorten hartig beleg, verschillende soorten zoet beleg, (soja)yoghurt met crunchy, fruit en om te drinken (rijste-) melk, jus en koffie.
Misschien is er soms nog een verrassing, wie weet…

Catering F&C 2

Lunch

Tussen de middag bestaat de lunch uit een uitgebreid kleurrijk buffet met soep, salades, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en sap.

Diner

Onze energetisch afgestemde avondmaaltijden variëren per dag en zijn geïnspireerd op het thema van het festival, de mensen om ons heen en de groenten van het seizoen.

Omdat wij energetisch koken en meebewegen op de energie zullen wij elke ochtend de gerechten op ons menu bord schrijven zodat je weet wat er die dag wordt aangeboden.

Het blijft dus elke dag een verrassing.
Eén ding is zeker!
Er is voor iedereen voldoende keus en het diner wordt altijd afgesloten met een heerlijk toetje.

Benieuwd naar wie wij zijn en wat wij nog meer doen, neem gerust een kijkje op onze websites:

www.tea-lounge.nl en www.foekjesekofood.nl

 

Shoti Maa thee hele festival gratis beschikbaar

doosjes Shoti MaaJe kunt doorlopend gratis 17 heerlijke theeën van Shoti Maa proeven op Lorelei. Thee speciaal gemaakt voor elk chakra, voor elke element of voor bepaalde tijden op de dag. Kom ze allemaal proeven!

 

webdesign: Hanneke de Graaf