Catering

Ook dit jaar zijn er, naast het ‘all-inclusive cateringpakket’ van Gerdine en haar team, zoals hieronder beschreven, alternatieve eetopties. Bij hen kun je ter plekke je laten verleiden, kiezen en bestellen. Neem je eigen eetgerei mee om afval te voorkomen!

Dani’s Bakbrommer (tijdens de zomer festivals): Wij  koken voor jou in en op de veldoven/bakbrommer. Papas arrugadas con mojo uit Spanje, bladerdeeghapjes met groente en kaas en daslook, vegetarische lasagne, soep, cakes, muffins en… koffie van het vuur, heet als de liefde!

* Chantal Greeven met haar TeaLounge (tijdens de zomerfestivals én het lente festival)Gezonde ontbijtjes, lunch en huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen, vers bereidde warme maaltijden en specialiteiten, thee, chai, lassi, smoothies en heerlijke slow koffie. Dagelijks een verassend vegetarisch
en veganistisch aanbod. 
Ik heb me afgelopen jaar erg ontwikkeld op het gebied van de vedische keuken en de ayurvedische kant ervan dus dit zal terugkomen in mijn aanbod eten en drinken.
Heb er onwijs zin in, lieve groet, Chantal

All inclusive cateringpakket:

Ook dit jaar zorgen Gerdine Kooijman en haar team weer voor heerlijke maaltijdbuffetten. Alle maaltijden zijn vegetarisch en worden in buffetvorm aangeboden zodat je kunt kiezen wat je lekker vindt en dat wat bij je past. Er wordt in een keuken op veld 1 gekookt zodat alle gerechten supervers zijn.

Je kunt een cateringpakket als extra optie bestellen, eten is dus NIET in de entreeprijs inbegrepen. Een eetpakket voor deelneemsters bevat zeven maaltijden, vanaf de lunch op dinsdag- of vrijdagmiddag Het medewerksters eetpakket gaat in vanaf het ontbijt op di/vr.

Ontbijt

De ontbijten geven je energie voor het begin van de dag. Er is keus uit:

  • Warme havermout van amandelmelk met toppings zoals: kokos, noten en zaden, vers fruiten kaneel
  • Verschillende soorten brood, roggebrood en crackers
  • Kaas van geit en koe
  • Zoetbeleg
  • Gekookte eitjes
  • Melk, karnemelk
  • Romige yoghurt met muesli
  • Fruit  en groenten van het seizoen
  • Vruchtensappen
  • Smoothie

Lunch

Tussen de middag bestaat de lunch uit een huisgemaakte soep, een uitgebreid saladebuffet, een hartige lekkernij, verschillende soorten brood, kaas en zoetbeleg, vruchtensappen en fruit.

Diner

Tijdens de diners worden er gerechten bereid met de smaak van het zonnige zuiden. Je ruikt de kruidige geuren al van verre. Voor iedereen voldoende keus! De diners worden altijd afgesloten met een heerlijk toetje.

Twee aanvangstijden voor diner

Om de wachttijd bij het diner te verkorten werken we met twee ‘shifts’ bij de diners; de eerste om 17u30, de tweede om 18u30. Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke eettijd je voorkeur heeft. Bij aankomst krijg je een polsbandje met de kleur van jouw eettijd. Je hoeft er niet stipt op de aanvangstijd te zijn.

Meenemen

Eet je mee bij de buffetten? Vergeet dan niet je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee te brengen.  En een theedoek voor je eigen afwas.

Dieetwensen

Gerdine is een supervrouw! Ze is in staat om ook voor vrouwen met diëten de heerlijkste gerechten te maken. Veganistisch, koemelkvrij, suikervrij, gistvrij en glutenvrij is voor het keukenteam absoluut geen probleem. Neem contact op via ln.ej1571024471peidt1571024471ehnaa1571024471@ofni1571024471 om je wensen kenbaar te maken of met Gerdine te overleggen. Doe dit uiterlijk twee weken voor aanvang van het festival.

Ter plekke cateringpakket bestellen

Wil je op de dag van het festival nog een eetpakket bestellen (beperkt mogelijk ivm inkopen!) dan kost je dat €90,00 contant te betalen aan Gerdine van de catering.

Koffie, taart en wijn

Naast de pop up keuken staat de caravan met de zoete tongstrelers. Vanaf 09.30 uur kun je hier heerlijke zoete taarten, muffins en brownies kopen. Er zijn ook varianten zonder gluten, melk, eieren of suiker verkrijgbaar. Met een gratis kop koffie of thee echt een traktatie! Tijdens het diner wordt er ook wijn en bier verkocht.

Shoti Maa thee hele festival gratis beschikbaar

Je kunt doorlopend gratis 17 heerlijke theeën van Shoti Maa proeven op Lorelei. Thee speciaal gemaakt voor elk chakra, voor elke element of voor bepaalde tijden op de dag. Kom ze allemaal proeven!

webdesign: Hanneke de Graaf