Programma

Programma

Claudia van het Kaar – Borstontspanningsbehandelingen -Zomer 2

Zin in een bijzonder moment van ontspanning en zelfzorg?
Benieuwd naar wat een behandeling van je borsten kan doen voor je gevoel van vrouwelijkheid?
Wil je liefdevolle zorg geven aan jezelf en je borsten?

Hoezo een borstbehandeling?

Borsten zijn een belangrijk onderdeel van het vrouwenlichaam. Naast symbolen van vrouwelijkheid en gevers van moedermelk zijn het fijngevoelige antennes voor de omgeving, en verlengstukken van het vrouwenhart. Wat je misschien nog niet wist is dat borsten ook opslagplaatsen zijn van informatie, ik noem dat “de wijsheid van de borst”. Als zodanig zijn zij een prachtige ingang voor een onderzoek naar hoe jij het vrouwzijn ervaart. Daarnaast is een regelmatige energetische en lichamelijke schoonmaak van je borsten bij de huidige stresslevels en milieubelasting geen overbodige luxe. En last but not least: gun jezelf een moment van liefdevolle zelfzorg!

Wat heb ik met borsten?

Mijn naam is Claudia van het Kaar. Ik ben vrouwencoach, borstweefsel- en borstlymfetherapeute. In de afgelopen vier jaar verdiep ik me in de wonderbaarlijke wereld van borsten. Zo heb ik ontdekt dat borsten een prachtige ingang zijn voor vrouwen om van hun lichaam te houden. In 2015 begon ik met het interviewen van vrouwen over hun borsten voor mijn nog te verschijnen boek. Sinds twee jaar geef ik ook speciale behandelingen voor de borsten. Het is prachtig om te mogen ervaren hoeveel ontspanning, verdieping en vreugde het vrouwen brengt om meer verbinding met hun borsten te voelen. Ik voel me dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen. Om meer bekendheid te brengen voor het belang van borsten en zelfzorg voor vrouwen geef ik tijdens Lorelei 2019 twee soorten borstbehandelingen.

Mijn aanbod op Lorelei 2019:

In mijn tent kan je voor twee bijzondere borstbehandelingen terecht:

*Energetische schoonmaak & reading – in deze behandeling staat de energetische schoonmaak van jouw borsten centraal. In het begin wordt je hele borstgebied en je bovenlijf verzacht, waardoor je in een fijne ontspanning terecht komt. Daarna “lees” ik je borsten, een voor een. Je zult versteld staan welke informatie er uit je borsten vrij komt! Na de behandeling voel je je ontspannen, geaard en verbonden met je lichaam. En je hebt de “wijsheid van je borsten” gehoord!

*Diepe ontspanning – in deze behandeling van je borstgebied zal je vrij snel een diepe ontspanning van je hele lichaam voelen. Tegelijkertijd is deze behandeling een zachte en toch effectieve detox. Met technieken uit de lymfedrainage wordt de trage lymfestroom op gang gebracht. Dit is een heerlijke manier om even helemaal tot jezelf te komen!

Beide behandelingen duren ca. 45 min. en kosten € 30. De behandelingen zijn geschikt voor elke vrouw, vanaf het moment dat de borsten er zijn.

www.CentrumvoorVrouwen.nl
06-49933440

Maandelijks mijn nieuwsbrief ontvangen? Geef je hier op.

webdesign: Hanneke de Graaf