Contact

Lorelei organiseren we met een aantal bevlogen vrouwen. Je bent van harte welkom contact met ons op te nemen. Het is fijn als je eerst even kijkt naar wie je het beste een mail kunt sturen, dan krijg jij het snelst antwoord. Onze werktijden zijn grotendeels van januari tot en met juli, daarna gaan we stap voor stap de rust in. Dan kan het ook wat langer duren voordat je een reactie krijgt.

Margje Beekenkamp

Visie & inspiratie

margje@loreleifestival.nl

Hilde Nienhaus

Energetische Overview

hildeN@loreleifestival.nl

Martha Petersen

Coördinatie Medewerkers

martha@loreleifestival.nl

Hilde Endeveld

Coördinatie Vrijwilligers

hildeE@loreleifestival.nl

Charissa Schipper

Artiesten Programmering

charissa@loreleifestival.nl

Merel van den Berg

Contact Deelnemers

merel@loreleifestival.nl

Locatie en route

Natuurkampeerterrein de Banken van Staatsbosbeheer is een prachtige plek midden in de natuur. Adres: Groepskampeerterrein De Banken,  Dasselaarweg (voer nummer 41 in, het officiële nummer 45 leidt bij sommige navigaties niet naar de juiste plek), 3896 LT Zeewolde.

Kom je met de auto, dan kun je die kwijt aan het begin van de toegangsweg. Borden en vrijwilligers zullen aanwijzen waar je kunt parkeren. We willen carpoolen zoveel stimuleren. Zet een berichtje op de Lorelei Facebook pagina en kom zo in contact met andere festivalgangers. Samen rijdt schoner en voordeliger…

Wil je met OV komen, dan kun je bij halte RCN Dasselaarweg uitstappen. Vanaf daar is het 700m lopen, dus met veel bagage kan het een goed idee zijn om vooraf contact te zoeken met andere festivalgangsters om hen te vragen je even op halen bij de bushalte.

Het Lorelei festivalterrein

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!