Contact

Lorelei organiseren we met een aantal bevlogen vrouwen. Je bent van harte welkom contact met ons op te nemen. Het is fijn als je eerst even kijkt naar wie je het beste een mail kunt sturen, dan krijg jij het snelst antwoord. Onze werktijden zijn grotendeels van januari tot en met juli, daarna gaan we stap voor stap de rust in. Dan kan het ook wat langer duren voordat je een reactie krijgt.

Margje Beekenkamp

Energetische Overview

Visie & inspiratie

margje@loreleifestival.nl

Martha Petersen

Energetische Overview

Supervisie Medewerkers

martha@loreleifestival.nl

Lieke Petersen

Contact Deelnemers

lieke@loreleifestival.nl

Anke van der Bor

Vrouwe van het terrein

anke@loreleifestival.nl

Janna de Weerd

Vrouwe van het energetisch veld

janna@loreleifestival.nl

Angelique Bas

Coördinator Workshopgevers

& Healing/verwenvrouwen

angelique@loreleifestival.nl

Angelique en Martha

Coördinatoren

Marktvrouwen

martha@loreleifestival.nl

 

Merel van den Berg

Coördinator Artiesten

merel@loreleifestival.nl

Jacqueline Slotboom

Coördinator

Vrijwilligers

jacqueline@loreleifestival.nl

Locatie en route

Natuurkampeerterrein de Banken van Staatsbosbeheer is een prachtige plek midden in de natuur. Adres: Groepskampeerterrein De Banken,  Dasselaarweg (voer nummer 41 in, het officiële nummer 45 leidt bij sommige navigaties niet naar de juiste plek), 3896 LT Zeewolde.

Kom je met de auto, dan kun je die kwijt aan het begin van de toegangsweg. Borden en vrijwilligers zullen aanwijzen waar je kunt parkeren. We willen carpoolen zoveel stimuleren. Zet een berichtje op de Lorelei Facebook pagina en kom zo in contact met andere festivalgangers. Samen rijdt schoner en voordeliger…

Wil je met OV komen, dan kun je bij halte RCN Dasselaarweg uitstappen. Vanaf daar is het 700m lopen, dus met veel bagage kan het een goed idee zijn om vooraf contact te zoeken met andere festivalgangsters om hen te vragen je even op halen bij de bushalte.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!