Lorelei zomerfestival 2

23 - 25 augustus 2019

Lorelei zomerfestival 2

23 t/m 25 augustus 2019

Cora S’rah – Zomer 2

Workshop

De Nine Morgens Tempel presenteert: Het Negenvoudige van de Natuurlijke Vrouw

 De Negen facetten van het heilige, natuurlijke, oorspronkelijke Vrouwelijke. Een workshop waarin we een rituele reis maken met de Negen Wijze Vrouwen van Ooit! Het is tijd te herinneren !!  Verhalen, lichtfrequenties en heling codes van de Ninefold, de Negen Morgens van Avalon, oude rituelen, zachte klanken en gewijde kruiden. De sfeer in de Morgen Tempel zal magisch, bijzonder en krachtig zijn. Dompel je onder in de negen sferen als belichaming van het Natuurlijke Vrouwelijke!

Introductie van de Negen Morgens;

De Negen vormen van bewustzijn. De Negen gezichten, Creaties en Manifestaties van het Oer principe. Vele ontelbare Manen terug waren zij op vele plaatsen op Aarde bekend. We kennen ze allemaal wel als de Negen Maidens, Negen Muses en de Negen Morgens, zij manifesteren het Godinnelijke in iedere vrouw. Zij representeren alle gaven en kwaliteiten die wij diep van binnen meedragen en kunnen gebruiken hier als fysieke Aarde Vrouw. Prachtige Tools om je Pad   te verrijken en in iedere vorm in je  dagelijks leven toe te passen, verbonden met het Natuurlijke Vrouwelijke, Kosmos, Aarde en Maan.

Een Moment met de Archetypen en Negen Wijze Vrouwen van Ooit! Het is tijd je innerlijke Godin te herinneren en liefdevol te belichamen !! Divine Nine through Mist and Time, kom je ook?

Voel je zo welkom, geniet en ontvang.

 

Markt

Hallo mooie Vrouw, kom gezellig langs bij de Kraam voor een kennismaking, een praatje of een leuk kadootje. We hebben heerlijke kruiden, natuurlijke wieroken, zoals de Moeder Aarde, Godinnen, Avalon, Priesteres en de Negen Morgens. Geurige en kleurige Gifts voor een ieder en bijzondere Aarde en Godinnen Beeldjes. Je kunt ook terecht bij de Kraam voor een Morgen Oracle Reading, een kopje thee of informatie betreffende de Workshop of Najaar training. Hoe dan ook, voel je welkom en kom gezellig langs.

Graag zie ik je op Lorelei Zomer 1+2 of tijdens de Workshop

Groetjes Cora S’rah

 

Cora S’rah is diep verbonden met de Aarde, de Oer Moeder, de Godin, zij faciliteert bewustzijn cirkels waarin zij het Heilige Vrouwelijke en het diepe innerlijke helpt ontwaken. Cora was als kind al heel intuïtief en reisde al vroeg over de Aarde, diep geïnteresseerd in de oude Mysteriën, de Sterren en de oude Aarde Tradities. Het contact met de Aarde Moeder, het Land en al haar veranderende elementen waren intrigerend …. In ’95 creëerde zij de Avalon Mysterie School, Storytelling en Keltische Aarde Tradities. En ruim 22 jaar geleden begon zij met het organiseren van Spirituele Reizen en Wandelingen, voetstappen op Aarde, ontwaken op oude kracht plaatsen. Ze reisden met vele groepen naar oude historische, bijzondere, kracht plaatsen op Aarde waaronder Avalon en de Keltische gebieden. Zij is Lichtwerker Priesteres en Keyholder in de heilige tradities van het oude Avalon, zij deelt deze sacrale Leer in Cirkels Als Aarde Vrouw en Storyteller deelt zij deze diepe passie graag met jouw, voel je welkom:

 

*Kom ook een kijkje nemen in de Morgen Tempel of bij de mooie Morgen of Avalon kraam met allerlei leuke Moeder Aarde Gifts en de Presentatie van het “Negen Morgens van Avalon” Boek !!!

 

AGENDA:

*In het Najaar start de Lichtwerk Training: Priesteres van Avalon, Hoedster van de Ninefold Morgen Mysteries Jaartraining start 27-28 Oktober 2018  Herinneren en Hoeden !!

*27 Oktober: dag van Tempel training: Hoeders van Aarde, heilige vrouwelijke en en d 9-voudige Mysteriën

*Of kom voor een Taster naar de Aarde Vrouw, de Natuurlijke Cycli van de Bewuste Vrouw, losse workshops en verdiepingen

*Magische Wandelingen in het Woud van Avallon, September ’18 een bijzondere reis met de Morgens en het Huis van Avallon!!

* Avalon- en Lemurisch Licht Transmissies, vraag de Agenda

E: Mail Cora S’rah

webdesign: Hanneke de Graaf