COVID 19 huisregels

Lieve vrouw,

Lorelei kan dit jaar alleen plaatsvinden omdat wij de gemeente beloofd hebben de 1,5 meter maatregel te waarborgen. We moeten ons er dus aan houden én… we willen ons er ook aan houden. Dit laatste omdat, tot het tegendeel bewezen is, afstand houden een belangrijke manier is de verspreiding van Covid 19 tegen te gaan. We zetten Lorelei dus Coronaproof op zodat je gemakkelijk voor je is om je overal veilig en op afstand van de anderen te bewegen.

Wellicht sta je erachter om gezondheidsrisico’s te beperken, of om verantwoordelijkheid te nemen naar kwetsbare groepen. Of ben je het helemaal niet eens met de maatregels. In alle gevallen geldt: als blijkt dat er bij controle vrouwen knuffelend of in groepen dicht bij elkaar aangetroffen worden, de eis om in 3 uur op te breken kan volgen. Daarom zullen we als we gaandeweg merken dat het (automatisch) verslapt of genegeerd wordt deelneemsters aan het belang van het grote geheel herinneren. Waarnemen en voelen hoe je innerlijk op deze regel reageert (fijn of juist niet fijn) is al een mooie workshop op zich.

The Goddesses of Divine Space herinneren je tijdens het festival op een luchtige manier aan alle ruimte die jij MAG innemen. Anderhalve meter afstand, een vloek of een zegen? Laat je inspireren door de Goddesses en geniet van al die extra plek die ook jij je mag toe-eigenen!

Dit zijn onze COVID-19 huisregels:

  • Bij binnenkomst wordt er een gezondheidscheck gedaan. Dat zijn vragen over je huidige gezondheid en de gezondheid van mensen in je directe omgeving.
  • Neem je eigen stoeltje/schapenvacht of meditatiekussen mee. Zo kunnen we voor iedereen een (verplichte) zitplaats garanderen. Het maakt het ook makkelijker om op 1,5 van elkaar te zitten.
  • Was je handen bij aankomst regelmatig, je kan daarvoor evt zelf lotion meenemen. Zeep is bij de toiletten aanwezig.
  • Zie je dierbare vrouwen die je normaal gesproken met wijd open armen voor een knuffel zou ontvangen? Kijk dan dit jaar wat er allemaal opgeroepen wordt als je elkaar niet in de armen vliegt maar met warm hart en stralende ogen elkaar ontmoet.
  • Bij de entreekraam, de catering en de afwasstraat staan prachtige creaties op de grond getekend. Wil je daar nét achter gaan staan zodat op 1,5 meter afstand staat, ze de hele week zichtbaar blijven én je ze kunt bewonderen?
  • Op het terras zie je op elke tafel 4 Lorelei stickers. Daar kun je je bord/dienblad op zetten zodat je met maximaal 4 vrouwen tegelijk aan één tafel eet.
  • Volg op de markt de aangegeven looprichting en bij elke kraam de opzet en instructies van de marktvrouw.
  • Heb ook tijdens de workshops respect voor elkaars ruimte en herinner elkaar met een glimlach aan de 1,5 meter. 1,5 meter = 10 chocoladerepen, 1 Godinnenjurk, 3 BH’s, 5 rode rozen of …….. (we zijn benieuwd naar de meest creatieve inzending 😊)

webdesign: Hanneke de Graaf