Programma

Programma

Daniela Dingenotto – Zomer 2

De Zwarte Madonna & Raw Tallk

Het thema van Lorelei 2019 is De Zwarte Madonna. Zij wordt ook ‘De Moeder van Donker en Licht’ genoemd. Donker en Licht, hetgeen wij allemaal in ons dragen, hetgeen wij allemaal zijn.

Tijdens de Raw Tallk workshops op Lorelei gaan wij op reis naar ons authentiek weten. Samen in een krachtige en heilige cirkel van vrouwen gaan wij in ons oer-weten, dat geborgen in ons innerlijk schuilt en laten wij hetgeen zich dan aandient naar buiten komen.

Onze individuele behoeften, wijsheden, grenzen, gevoelens… het mag en kán er allemaal zijn, want alles is even belangrijk en waardevol voor onszelf als ook het geheel.

Mijn naam is Daniela Dingenotto en mijn grootste passie is ruimte creëren waarbinnen mensen op zelf-ontdekkingsreis kunnen gaan en durven oefenen om zichzelf te ervaren en te uiten.
Je eigen uniekheid en authenticiteit ervaren, ervoor te gaan staan en deze in de wereld neer te zetten.

Ik geef al jaren trainingen in communicatie en gedrag en werk ook veel met uiteenlopende trauma’s, thema’s en angsten. Dit doe ik onder ander met Stemexpressie, Soul Voice, Meditatie, Dans & Beweging en andere methodieken.

Wat mij altijd weer diep in mijn hart raakt is de vaak intense angst onze gevoelens, behoeften en grenzen aan te geven en te delen. Hier zit dan ook mijn missie, mijn roeping: mensen ondersteunen om op hun eigen manier en vanuit hun eigen Wijze zichzelf van belemmeringen te bevrijden en autonoom te kunnen leven.

Raw Tallk gaat over jezelf uiten. Back to basic, raw en puur jij!

www.rawtallk.com   

webdesign: Hanneke de Graaf