Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Ellie de Heus – Lente

Dag mooie vrouwen,

Mijn naam is Ellie de Heus en ik woon in Hedel. In mijn eigen praktijk Damesmassages (www.borstverzorging.eu / www.damesmassages.nl) werk ik onder andere als borstweefseltherapeute.

Ooit begonnen als energetische behandelaar en zoals dat dan gaat volgen er vele mooie ontwikkelingen.

Damesgerichte massages kwamen op mijn pad, orthomoleculaire voeding deed zijn intrede en uiteindelijk borstweefseltherapie. Dit is mijn verhaal:

Twee jaar geleden, rond deze tijd (april), reed ik s avonds laat terug naar huis. Om de avond ging ik naar het ziekenhuis om een goede kennis met energetische therapie te ondersteunen.

Voor de tweede keer was er borstkanker geconstateerd en dit keer ging ze het niet redden.

Ze had die dag een slechte dag, ik nam afscheid van een mens dat nauwelijks meer vrouw te noemen was. Geen haar, geen borsten, de medicijnen vervormde haar gezicht. Ik vond het zo vrouwonterend.

Die avond heb ik mijn auto langs de kant van de weg gezet en, misschien wel uit wanhoop, gevraagd aan mijn begeleiders of spirits of God (kies zelf maar) ‘is er echt niets wat wij vrouwen kunnen doen om onszelf te beschermen en te verzorgen? Geen elke vrouw zou zo aan haar einde mogen komen!’

Die zelfde week kwam de opleiding tot borstweefseltherapeute langs.

En daar ligt nu mijn missie: ‘Als elke vrouw weet hoe zij haar borsten kan verzorgen, heeft ze een keuze’.

Graag ontmoet ik jullie tijdens het festival of ergens daarbuiten. X

*********************************************************************************

Workshop ‘Heb je borsten lief’

Heb je borsten lief’ gaat over verzorging, over lief zijn voor jezelf, over masseren, over borstelen, over beweging en nog veel meer. We gaan niet praten over ziek zijn! Maar je gaat onder andere een zelf-massage leren met een heerlijke olie, welke bewegingen goed zijn voor je borsten en hoe je moet droogborstelen. Verder vertel ik je hoe het komt dat je borstklachten kunt krijgen en voor wie een borstweefselbehandeling bedoeld is. LET OP! Om de zelf/massage en het borstelen te oefenen is het bovenlichaam ontbloot, dit is natuurlijk niet verplicht. Voel wat goed voor je is.

Tijdens de workshop is het fijn om loszittende kleding te dragen. Neem een kussen mee om op te zitten en eventueel een matje om oefeningen op te doen. Na afloop kun je de hartolie (€ 10,00), de grote borstel (€ 6,00) of de kleine borstel (€ 11,50) en het informatieboekje (€ 2,50) aanschaffen, zodat je meteen zelf aan de slag kunt.

Vanaf welke leeftijd: Deze workshop is geschikt voor elk meisje/vrouw die zich bewust is van haar borsten.

Natuurlijk mag je mij het hele weekend aanspreken over allerlei borst- en/of hartzaken.

**************************************************************************

In mijn koestertent kunnen jullie ervaren hoe een borstmassage of een korte borstweefselbehandeling aanvoelt. Een hele behandeling is onmogelijk omdat het gaat om een therapeutische behandeling en 1,5 uur in beslag neemt exclusief intake formulieren ed.

Wat ik jullie wil laten ervaren is hoe gaat het in zijn werk, hoe voelt het als iemand aan je borsten zit. Er is geen behandeling die vergelijkbaar is met deze borstweefselbehandeling.

De kans is groot dat nog nooit iemand op deze manier je borsten heeft aangeraakt. Vele zijn dan ook verrast over de zachtheid en de intense aandacht.

Ook kun je terecht voor persoonlijke vragen of wil je nog (extra) informatie over hoe jij je borsten dagelijks kunt verzorgen. Wil je niet wachten tot het festival? Neem dan een eens een kijkje op mijn website: www.borstverzorging.eu www.damesmassages.nl

Het koestermoment duurt ongeveer een half uur en de kosten zijn € 15,-

Graag ontmoet ik jullie op het festival.

Warme groet, Ellie de Heus

 

webdesign: Hanneke de Graaf