Programma

Programma

Hetty Meijer – Zomer 2

Holistische Massage

Niets is zo krachtig als de aanraking van de mens. Fysieke aanraking werkt helend. Voor body én mind. Sterker nog, aanraking is een eerste levensbehoefte. Bewezen is dat lichaamswerk zoals holistische massage een wezenlijke bijdrage levert om je meer inzicht te geven in wat er speelt en om je snel fijner en beter te voelen.

Deze lichaamsmassage werkt diep in op zowel je lijf als je psyche. Blokkades worden opgeheven, stroming op gang gebracht en een diepgaande innerlijke rust wordt bewerkstelligd. Het vermindert spierspanning in het faciale netwerk en de energiestroom in het lichaam wordt weer in balans wordt gebracht.

Essential oil bottles

Ervaar innerlijke rust en ruimte en laat weerstand los. De technieken gebruikt in deze massage brengen je in een vérgaande, diepe ontspanning en een andere

hersengolf frequentie. Het wakkert je lichaamsintelligentie aan welke een enorm potentieel aan wijsheden herbergt. Het brengt evenwicht tussen mind and body, inzichten, helderheid en heling.

Voel je gekoesterd en relax diep tot op celniveau! Het gebruik van (h)eerlijke etherische oliën versterken de behandeling.

“Much more than just a massage”: €39/60 min. €22/30 min.

www.celestialcare.nl

 

Workshop Hartekracht

Stilstaan, een moment van rust, inkeer en stroming ervaren vanuit je hart is een prachtig thema. De basis van deze workshop is een diepgaande bewegingsmeditatie die ons telkens terugvoert naar het midden. Daarmee versterk jij jouw alignement en ervaar je jouw hartsverlangen. Deze meditatie brengt een pulserend evenwicht tussen rust en beweging in ons hartcentrum.

Daarmee word je je bewust hoe jij nu, op dit moment, er voor staat. Er ontstaat een dieper bewustzijn, evenwicht en heling. Het laat je de enorme potentie aan energie vanuit het hart(chakra) voelen. Het hart(chakra) wordt gevoed en een stroming wordt op gang gebracht. Het observeren van verschillende ‘lagen’ brengt begrip in je eigen houding. Ook krijg je inzicht hoe dankbaarheid je kan helpen meer rust te vinden en zelfs gelukkiger te zijn.

De workshop bestaat uit diverse krachtige energie- en ademhalingsoefeningen, de bewegingsmeditatie en de klank van mantra’s.

Stel je open, laat je leiden en maak je op voor een bijzondere ervaring.

Heb je een yogamat en (yoga)kussen? Breng dat of een slaapzak mee om een deel van de workshop op te zitten/liggen.

 

Contactgegevens

Hetty Meijer

www.celestialcare.nl

webdesign: Hanneke de Graaf