Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Icis Francisca – Lente

Workshop Ga je mee door de 7 sluiers?

Het overkomt menig vrouw dat we te snel intiem zijn. Soms gaan we dan over onze eigen grens van wat we willen. Hoe kan je bij jezelf blijven? Door goed naar je eigen lichaam en gevoel te luisteren. De 7 sluiers kunnen je daarbij helpen. Dit zijn stapjes die over hechting en intimiteit gaan. Zo kan je bij jezelf goed voelen of je blij bent en een stapje verder wilt gaan. In deze workshop leer je goed voor jezelf te zorgen, voor jouw eigen veiligheid. Als jij een veilige vrouw voor jezelf bent, ben je dat ook voor de mensen om je heen. Ook als je al jaren een relatie hebt, is het heel waardevol om bewust deze stapjes met je partner te doorlopen, dit versterkt de hechting. 

Icis Francisca, Tantrika, masseuse en Tao-Vallei Coach, 06 170 170 75 ln.yt1568532468inooy1568532468@edfe1568532468il1568532468 www.yoonity.nl

Wie ben ik? Ik ben Icis Francisca. Met plezier deel ik mijn bijzondere ervaringen en geef ik de verworven kennis door.

De Tao en Tantra geven waardevolle sleutels (technieken,inzichten en oefeningen) voor succesvolle langdurige liefdevolle relatie allereerst met jezelf en met je lief. Ook als je misbruikt bent, nooit bent klaargekomen, of frigide bent/denkt te zijn!  Waarom ik mijn ervaring en deze kennis deel? Omdat ik mij vaak afvroeg: Waarom heeft niemand mij dit verteld? Waarom is mij dit niet op school geleerd? We hebben er allemaal mee te maken. Wij zijn allemaal via de seksuele weg hier op aarde gekomen. Maar wat is ons in het Westen nou geleerd op het vlak van seksualiteit en liefde? Voor mij was het in ieder geval niet genoeg. Daarom maak ik nu op een lichte en makkelijke manier het onbesprokene bespreekbaar en geef ik privé sessies aan Mannen/ Vrouwen en koppels.

Na mijn dertigste, nadat ik vijftien jaar de pil had geslikt en stopte, ging er een wereld voor mij open. De seksuele energie gierde door mijn lijf, ook toen ik zwanger was. Dit maakte dat ik mij bewust werd van een kracht die diep van binnen zat: mijn levenskracht. Ik voelde mij sterk als een leeuwin en wist weer precies wat goed voor mij èn mijn kind was. Opvallend was dat ik nadat ik met de pil was gestopt, meerder mystieke ervaringen had meegemaakt die de zintuigen en woorden te boven gingen. Ik beleefde dit voornamelijk alleen, één keer met een partner, en ook een keer met een vrouw. Ik vroeg mij af: Waarom heeft niemand mij ooit hierover verteld? Ik gun iedereen deze ervaringen die eindeloos duren en je voorbij ruimte en tijd brengen in het veld van liefde en eenheid. Door deze onbekende mystieke ervaringen ging ik op zoek naar kennis. De eerste die mij begreep en mijn ervaringen herkende was een Mexicaanse Tantra meester. Bij hem ging ik onverwacht en ongepland een opleiding volgen. Dat is inmiddels 10 jaar geleden. Ik ben een Tantra Professional en masseuse met kennis en ervaring uit de oude Kahula School traditie. Daarnaast ben ik een Tao Vallei-Coach speciaal voor vrouwen. Opgeleid door Taoïstich Sufi Reinoud Eleveld. In Nederland heeft hij vrouwen en mannen geleerd hun seksuele energie te gebruiken ten behoeve van hun-zelf. Dit is door hem onder de aandacht gebracht en overgedragen als “het Vallei-orgasme” ook bekend als de “hemelse kringloop”. Marleen Janssen schreef hierover het boek “Dit zouden alle vrouwen moeten weten”. Dat vind ik nou ook! In Nederland ben ik één van de 60 Vallei coaches. De enige in Ede en één van de twee in Amsterdam.

Inmiddels is het 10 jaar mijn missie om de wereld, de mensen dus seksueel veilig te maken. Hiervoor is het nodig LIEFDE en SEKSUALITEIT bespreekbaar te maken en weer het heilige te laten ontdekken en ervaren. Door mijn eigen lichaam als heilige tempel te zien, kan ik de Godin erin ontdekken. Als ik de Godin zelf kan waarnemen kan ook mijn lief de Godin zien. En kan ik de God in hem herkennen en eren. Dan pas is het mogelijk mensen de seksuele kracht leren te gebruiken zoals die bedoeld is: voor goddelijke co-creatie niet alleen op materieel niveau in het bijzonder op spiritueel niveau.

Het bespreekbaar maken doe ik o.a. door het creëren van online-trainingsprogrammas voor de jeugd en het geven van workshops, voordrachten en door het geven van individuele sessie of sessies aan een koppel. Ik leer onder andere hoe wij onze seksuele energie zelf kunnen beheersen. Hierdoor worden wij super gezond, veel aantrekkelijker en veilig. Allereerst veilig voor onszelf en voor de mensen om ons heen. Als je je eigen seksuele kracht kent, heb je het niet nodig om macht over een ander uit te oefenen. Je bent namelijk je Zelf-Meester. Dit is een pad naar een gelukkig leven met jezelf en de mensen om je heen. Een gezonde seksuele basiskennis voorkomt veel relatieproblemen. Een gezonde seksuele basiskennis geeft ons méér zelfkennis en-liefde, méér energie, méér plezier, veiligheid en vooral niet te vergeten méér vrijheid. Heerlijk toch?

Ik roep de Godinnen op om te komen naar het Lorelei en samen het goddelijke in ons te eren en te vieren.

Ik kijk naar jullie uit,

Icis Francisca

Tantrika, masseuse en Tao-Vallei Coach

Meer informatie vind je op www.yoonity.nl

Bel voor een afspraak; 06 170 170 75

Of email mij:  ln.yt1568532468inooy1568532468@edfe1568532468il1568532468

webdesign: Hanneke de Graaf