Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Icis Francisca

De herinnering van de eerste vrouw

Op een dag had ik een prachtige ervaring en diep inzicht in het wezen van de vrouw. Ik was de eerste vrouw. Tegenover mij stond een Goddelijk wezen bestaande uit totale Liefde. Hij, de Bron gaf mij zonder woorden het vertrouwen om de mensheid vorm te geven. Ik keek hem aan vol liefde en wilde echter niets anders dan hem voortbrengen, zo’n perfect Goddelijk wezen. Ik was vervuld van hem.

Ieder van ons zal vermoedelijk een herinnering aan deze oer-vrouw hebben. Ieder van ons draagt haar nog steeds in zich. Ik stond aan het begin van de mensheid. Een aaneenschakeling van bewegingen gingen door mijn lichaam.

In meditatie neem ik jullie mee naar onze oer-vrouw en leid ik jullie naar dit ongelooflijke gevoel door je lichaam, naar het intieme contact tussen jezelf en de Bron, naar onze eervolle scheppende taak die wij toebedeeld hebben gekregen en naar het liefdevol vertrouwen van het mannelijk goddelijke. Dit is een initiatie, een heraansluiting op onze ongelooflijk kracht en eervolle taak als liefdevolle scheppende wezens van het universum. Je bent welkom om samen met je zusters je ware potentieel te omarmen.
 

Icis Francisca

Ik ben een professionele Tantra masseuse met kennis en ervaring uit de oude Kahula School traditie. Daarnaast ben ik Taoïstisch Coach i.o. voor vrouwen om ze zelf te leren hun seksuele motor draaiende te houden. In Nederland is dit door de Taoïstich Sufi Reinoud Eleveld onder de aandacht gebracht en overgedragen als “het Vallei-orgasme” ook bekend als de hemelse kringloop. Marleen Janssen schreef hierover het boek “Dit zouden alle vrouwen moeten weten”.

Dat vind ik ook! Nadat ik vijftien jaar de pil had gebruikt en stopte, ging er een nieuwe wereld van gevoel voor mij open. De seksuele energie gierde door mijn lijf ook toen ik zwanger was. Dit maakte dat ik bewust werd van deze kracht die diep van binnen zat: mijn levenskracht. Ik voelde mij sterk als een leeuwin en wist weer precies wat goed voor mij en mijn kind was.

Na mijn vijfendertigste heb ik mystieke ervaringen gehad die de zintuigen en woorden te boven gaan. Ik beleefde die met een partner, alleen en ook een keer met een vrouw. Ik vroeg mij af: Waarom heeft niemand mij ooit hierover verteld? Ik gun iedereen intense seksuele ervaringen die eindeloos duren en je voorbij ruimte en tijd brengen in het veld van liefde en eenheid.

Het is mijn missie LIEFDE en EENHEID te stimuleren in onze samenleving door het bespreekbaar maken en delen van seksuele wijsheid. Dit doe ik door het aanbieden van online-trainingsprogramma’s en het geven van workshops en voordrachten voor het bedrijfsleven, scholen en particulieren. Met als doel dat er een verschuiving plaats vindt van de westerse bewust-onbewust houding op seksueel gebied naar het verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen seksuele kracht en transformatie. Het is een transitie van slachtoffer/dader/agressor samenleving naar een samenleving van liefde en eenheid. De weg hiernaar toe is die van waardering, authenticiteit en nemen van verantwoordelijkheid. Ieders individuele verandering is nodig om van overheersing naar zelfbeheersing te gaan. Het pad naar Zelf-Meesterschap is een pad naar een gelukkig leven met jezelf en de mensen om je heen.

Aan de Online School for Sacred Sexual Wisdom wordt een datingsite gekoppeld voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Alleen mensen die het online programma hebben doorlopen krijgen toegang tot deze datingsite.  Zo weet je dat je anderen ontmoet die dezelfde gezonde seksuele basis hebben als jij.

 

Icis Francisca Vreede Wegdam

06 170 170 75

www.yoonity.nl

www.truetantra.eu

www.vallei-orgasme.nl

webdesign: Hanneke de Graaf