Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Ilonka Heideveld – Lente

Workshop Het lied van de dageraad

De dageraad, magie, nieuw begin, belofte, lokkend… De dageraad in mei op het lente Lorelei begint met uitbundig vogelgezang. Zij weten waar ze het over hebben. En jij? Wat zingt er in jou? Voel je die belofte wel, of wil het allemaal nog niet zo? Wat in jou wil er gehoord worden? Op het geluid van Bardoflute, stem en ratels neem ik je mee je innerlijke wereld in. Om ten diepste te luisteren naar je innerlijke stem en je zo te verbinden met jouw lied van de dageraad. Aansluitend doen we een kleine ceremonie om jouw lied kracht en zachtheid bij te zetten. En voor de duidelijkheid: jouw lied is wat je bezielt, je hoeft dus niet te (kunnen) zingen!

Workshop Het lied van de voormoeders

De voormoeders, allen die je zijn voorgegaan, ze zingen in je ziel. Ze zingen van vruchtbaarheid, van liefde. Ze zingen van schoonheid, kracht, zachtheid. Van jezelf zijn, goed zoals je bent.

Onze voormoeders zijn ons voorgegaan. In alle liefde, met mooie dingen, maar ook met uitdagingen op hun pad. Net als pijn en verdriet. In dat alles zijn zij jouw bedding, van waaruit jij mag groeien, mag zijn wie je bent.

Luister je met je hart en met je ziel naar hun gezang, dan stap je in de voormoederenergie. Dan verbind je je met je vrouw-zijn. Dan verbind je je met jezelf. Kom je bij jezelf thuis. Zing jij je eigen lied.  En met jouw eigen lied, afgestemd op die van je voormoeders, inspireer jij de mensen om je heen. Je brengt heling aan en draagt zorg voor Moeder Aarde en Al Wat Leeft.

Op het geluid van Bardoflute, stem en ratels, neem ik je mee je innerlijke wereld in om je te verbinden met je voormoeders. Om te luisteren naar hun lied, dat zingt in je ziel. Om te helen wat er geheeld mag worden. Om jouw zielslied te horen. Om bij jezelf thuis te komen. Aansluitend doen we een kleine ceremonie om te voormoeders te eren en jouw lied kracht en zachtheid bij te zetten. En voor de duidelijkheid: jouw lied is wat je bezielt, je hoeft dus niet te (kunnen) zingen!

 

webdesign: Hanneke de Graaf