Programma

Programma

Joyce Bosch – Zomer 2

Eren van de Draak in jou

Laat je draak weer vuur spuwen…

Een workshop vol kracht, rauwheid en vuur.

Jouw volheid en veelheid zullen geëerd worden. Geef volledige expressie aan alles wat in jou leeft en wat je levensenergie weer laat stromen.

In deze dynamische workshop ga jij staan voor wie jij bent en zul je gezien worden in waar je expressie aan geeft. We maken een mooie reis naar binnen en naar buiten door middel van beweging, je adem en stemgebruik.

Maak je draak weer wakker. Wat is haar vuur? Wat wil zij laten zien en horen? Wat wil zij vernietigen en wat wil zij geboren zien? Jouw volheid en veelheid zullen geëerd worden. We gaan op zoek naar blokkades en zullen deze transformeren zodat er ruimte en flow ontstaat.

Wees welkom en maak contact met jouw levensenergie en voel je hierin ondersteund door je zusters.

 

Over Joyce

Joyce is een Bodyworker & Coach en faciliteert workshops op evenementen sinds 5 jaar. Gespecialiseerd in Thai Yoga Massage, De-armouring, Therapeutic Flying en Partner Yoga. Veel van haar werk is gebaseerd op verschillende internationale scholen gericht op het verwijderen van Energetische, Emotionele en Fysieke Blokkades om de energieën in je lichaam in balans te brengen. Haar doel is om je lichaamsbewustzijn te geven en je mee op reis te nemen door je Geest, Hart en Lichaam. Om je Levensenergie te laten ontwaken en de weg vrij te maken voor passie en levenslust.

Met Enjoy(ce)! kun je een intens plezierige ervaring, ontspanning, transformatie en genezing verwachten. Open jezelf om voluit van het leven te kunnen genieten.

www.enjoy-ce.com   FB: Enjoy.ce2  06-41255029

webdesign: Hanneke de Graaf