Kamperen

Er zijn verschillende mogelijkheden om op het festival te kamperen afhankelijk van waar je zin in hebt. Ben je van het Gemak, Luxe of Eenvoud? Er is voor elk wat wils.

Ik ben van gemak

dan kies je voor een Pixi

Je tent wordt voor je opgezet. Een pixi deel je met maximaal 4 andere vrouwen. Breng wel zelf je slaapmatje/luchtbed en beddengoed mee. Voor de pixi betaal je €50 voor het hele festival, dus beide nachten samen. Tickets hiervoor kun je apart bestellen in de ticketshop.

Ik ben van luxe

dan kom je met een caravan of camper

Hieraan zijn extra kosten verbonden. Als je alleen in een caravan of camper slaapt, betaal je naast je entreeticket een toeslag van €40. Slaap je met z’n tweeën, dan betaal je voor je camper/caravan €20 toeslag (samen, niet per persoon). Slaap je met drie of meer vrouwen, dan betaal je geen toeslag. Het is belangrijk dat je voor 10.00 uur aanwezig bent, om je een plekje te kunnen geven. Wil je ajb aangeven indien je camper langer is dan 6 meter, dan reserveren we een speciale plek voor je. Een luifel of partytent bij je caravan/camper kan wegens ruimte gebrek helaas niet (op de foto zie je werkplekken van het healing/verwenveld). Je kunt de toeslag via de ticketshop bestellen.

Ik ben van eenvoud

 dan kom je met een zelf meegebrachte tent.

Bij eenvoud hoort ook dat je een tent meeneemt passend bij het aantal vrouwen dat erin slaapt. Dus kom je alleen neem dan een één of max tweepersoonstent mee, ben je met vier dan kom je met een vierpersoonstent.

Een luifel of partytent bij je tent kan wegens ruimte gebrek helaas niet.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!