Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Jonge meiden tent

In de Jonge meiden tent zijn meisjes en jonge vrouwen van harte welkom om aan te schuiven. Dit is een hele fijne eigen plek om elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen te delen, samen mooie dingen te maken. Er worden workshops specifiek voor meiden  gegeven en er is iedere dag een samenkomst voor wie dat wil. Soms zijn er ook activiteiten voor de allerjongste meisjes en soms ook voor moeders en dochters samen. De Jonge Meiden Tent is niet bedoeld als opvangplek.

Klik hier door naar het programma

Dagelijks jonge meiden cirkel

Iedere dag is er een cirkel waar je aan deel kunt nemen en waarin we elkaar ont-moeten. Dit is een plek waar even niets “moet”, zonder oordelen en verwachtingen. Het is geen workshop, wel een fijn samenzijn/ontmoeting met leeftijdsgenoten waarin je kunt delen en ervaringen kunt uitwisselen over verschillende onderwerpen. Er is daarnaast volop ruimte voor eigen inbreng.

 

De Meidentent is het initiatief van Agnes Eising. Vanuit Maanbloem werkt ze aan coaching, creatie en inspiratie voor meiden, moeders en dochters.

Maanbloem organiseert oa meidendagen, moeder dochter weekenden en rites of passages in het onderwijs.

Het is mijn droom en passie om onze volgende generatie vrouwen te inspireren om zich bewust te zijn van hun authenticiteit, deze te behouden en bekrachtigen waardoor vrouwen in staat zullen zijn goed voor zichzelf en hun omgeving te zorgen.

Samen kunnen we de wereld tot bloei laten komen.

webdesign: Hanneke de Graaf