Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Sacred Place

De Sacred Space is de plek voor bezinning, tot rust komen, meditatie en om contact te maken met je innerlijke wijsheid, de Bron, je hogere zelf of welke woorden jij eraan wilt geven. Op deze helende plek kun je je opladen met de vier elementen waaruit alles wat leeft en geboren wordt op aarde vertegenwoordigd is.

In een vierkant met op iedere hoek een symbolisch altaar.

 

Het element Lucht staat voor de wind, stem en levensadem.

Het element Vuur staat voor de warmte, kracht en transformatie.

Het element Water staat voor het emotionele, vloeibare en doordringend.

Het element Aarde staat voor gronding, voeding en oogst.

 

De cirkel in het midden die de vier elementen verbindt vertegenwoordigt heelheid, het leven gevende principe in ons allemaal.

Vier hoedsters verzorgen de energetische bedding tijdens het festival. Zij zijn zichtbaar aanwezig in de Sacred Space en zijn er voor je om in aandacht en liefde met je te zijn in wat er zich in het moment aandient.

 

Op deze helende plek ben je  altijd welkom om je in stilte te verbinden, op te laden, en je te herinneren wie je werkelijk bent.

Namens de hoedsters van Sacred Space,

Hazel-Lucht, Aniet-Vuur, Caroline-Water, Janna-Aarde

 

Twee bakens op Lorelei, emotionele bedding

Mocht er iets in je geraakt worden tijdens het festival, wat je één op één wilt delen, dan zijn wij,  Janneke Heerschop en Maria Vendrik met warm hart en open mind aanwezig.

We gaan uit van ieders vermogen om zelf de verantwoordelijkheid te nemen en draagkracht te hebben persoonlijke processen, maar soms is het fijn even een baken te hebben om je pad weer verder te kunnen vervolgen.

Dus schroom je niet om ons op te zoeken op Veld 2b, naast de Sacred Space.

 

webdesign: Hanneke de Graaf