3 daags Weekend

3 daags Weekend

Lorelei Labyrint – Nina Wevers – Zomer 2

Welkom in het Lorelei Labyrint – heilige ruimte voor inzicht, inspiratie, heling en transformatie.

Het labyrint is al eeuwenoud en staat symbool voor de levensweg en de reis naar je essentie. Een labyrint bestaat – anders dan een doolhof, waarin je kunt verdwalen – uit een enkel pad dat je middels een aantal wendingen naar het centrum leidt en weer terug.

Het lopen van een labyrint is als een pelgrimstocht: een uiterlijke weg die je uitnodigt tot het maken van een innerlijke reis. Het labyrint geeft je de mogelijkheid om meditatief, in stilte te lopen en ‘naar binnen te luisteren’. Dit leidt tot een ontmoeting met jezelf (je Zelf): het brengt inzicht in wie je wezenlijk bent en wat je ten diepste beweegt.

Tijdens Lorelei biedt het labyrint ruimte voor bezinning, het is een plek waar je je festival-ervaringen letterlijk stap voor stap kunt verinnerlijken. Je bent van harte welkom om het labyrint op je eigen tijd te lopen. Treed binnen en ervaar de bijzondere, transformerende werking van het labyrint.

Het Lorelei labyrint ligt in het hart van het workshopveld 2b en is vrij toegankelijk om te lopen tijdens het hele festival.

Het labyrint is een initiatief van Nina Wevers van Huis van de Godin

webdesign: Hanneke de Graaf