Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Manon Tromp – Lente

Aardevrouwen Cirkel 1.5 uur

Soms wil je gewoon even niets..gewoon zijn met jezelf en met elkaar.  Samenkomen kan empowering zijn: het gaat om verbinding maken met elkaar. Deze cirkel geeft je die gelegenheid – we gaan samen zijn en delen onze verhalen, onze dromen, onze visies. We zullen in gaan op hoe het is om een aardevrouw te zijn in deze maatschappij. Een maatschappij die vaak die ons uitdaagt  om echt voor onszelf te kiezen met als gevolg dat je kan voelen dat je alleen bent. Cirkels zijn daarom belangrijk om te realiseren dat je niet alleen staat en dat je elkaar kunt steunen. Wat heb jij als aardevrouw te bieden en wees niet bang om hulp te vragen. Samen kunnen we heel wat aan.

Manon is de samensteller van het boek ‘Aardevrouwen Spreken’ waarin 13 vrouwen vertellen hoe zij naar de aarde kijken en wat zij doen om het beter te maken.

 

Thuiskomen in Avalont 3 uur

Avalon is de plaats waar mystiek en magie samenkomen, waar het hart regeert en waar je thuiskomt in de onvoorwaardelijk liefde die Avalon ons geeft. Avalon is hart energie – zij houdt ons een spiegel voor en laat ons zien wie wij echt zijn. Avalon is overal en nergens. Het is geen fysieke plek, maar wel verbonden met fysieke plaatsen in de wereld, zoals de plaats Glastonbury in Engeland. Glastonbury heeft een grote aantrekkingskracht voor spirituele pilgrims uit de hele wereld, zodra je deze plaats binnenkomt, voel je alsof een warme deken om je heen gedaan wordt. Veel mensen beschrijven het als een thuiskomen. Manon woont en werkt al jaren in deze plek en zal je in deze workshop mee nemen naar Avalon door geleide meditatie, zang en vertellen hoe je kunt afstemmen op de cyclus van de aarde.

www.manontromp.com

webdesign: Hanneke de Graaf