Programma

Programma

Maria Kok – Zomer 2

Klankconcert

“Return again”, reis naar de plaats van jouw essentie op de klanken van fluit, gong en klankschalen. En de harp bespeeld door Yoginâm Abbahjí . Neem een matje en dekentje mee, zodat je lekker kunt gaan liggen, om niets meer te willen, denken, voelen of doen, zodat de stroom van Well- being je zal omarmen.

Nâm Vision

Nâm Vision is de zekerheid van “being alive”! Dit “zijn” geeft je leven betekenis en vreugde.

Een wijze van Spiritueel Bewustzijn, die vanuit oude tradities voor de huidige mens, ongeacht vrouw, man, culturele achtergrond of religie  is ontwikkeld. Nâm Yoga is de beoefening om Nâm in houding en gedrag te kunnen leven.

Door meditatie, ademwerk en klank van klankschalen, gong, drum, ratel en stem reizen wij naar die natuurlijke staat van “zijn”. Onze gedachtestroom gaat altijd door. Zo werkt onze mind. Door het gebruiken van deze tools vindt er een verschuiving plaats, zodat wij niet aan een gedachte blijven haken. Zo kunnen wij ruimte scheppen voor de verbinding met Abbah, het transcendente, met onze essentie.

.Nâm  Vision is ontwikkeld door Yoginâm Abbahjí, mysticus en spiritueel meester. Zie: www.yoginam.org  Abbahjí is al meer dan 20 jaar mijn Meester. Nâm Yoga kent verschillende instrumenten; the Breath, Asha-meditatie, de Stilte retraites, recitaties en zang uit het Oh Abbah boek en voor mij – als belangrijkste – in verbinding staan met Yoginâm Abbahjí.

Nâm Yoga is alles omvattend en kan worden samengevat in 5 A’s:

Awareness, Affirmation, Abbah, Asha en Attunement.

In de workshop gaan wij in op de betekenis van deze A’s.

En wij verkennen de instrumenten. Meer weten? www.namyoga.org

 

Sinds 25 jaar verdiep ik mijn spiritualiteit en 20 jaar beoefen ik Nâm Yoga. Binnen een holistische opleiding heb ik dit 10 jaar lang over kunnen dragen en ook 7 jaar in een Hospice. Daarnaast geef ik samen met een collega in de Asharum in Amonimes (Belgische Ardennen) trainingen Nâm Stervensbegeleiding en begeleid ik Stilte-weekenden en weken, waarbij Asha-meditatie en Harp Mood instrumenten zijn om dichterbij innerlijke verstilling en je natuurlijke staat van zijn te komen. Zie: www.nam-stervensbegeleiding.eu

Ook assisteer ik bij de begeleiding van reizen vanuit: Nâm Reizen

Reizen met meditatie, ontmoeting, bezoek van krachtplekken én van Yoginâm Abbahji.

12 -19 oktober: Holiday with Yoginâm, in Orgiva, Alpujarras Spanje

28 december – 3 januari: Stilte retraite nabij Salobreña, Spanje

Stilte-wandeling Sahara, M’hmid, Marokko, medio januari 2020

Zomer 2020, Mongolië.

 

Mail mij gerust  T: 0646035568

webdesign: Hanneke de Graaf