Programma

Programma

Marisca Ravesloot- Tarot Salon De Reiziger – Zomer 2

Hallo lieve medereizigers, mijn naam is Marisca Ravesloot. Na ruim 25 jaar zo ongeveer overal te hebben gewoond ben ik ‘terug op het nest’ en woon weer op mijn geboortegrond. De reiziger is (eindelijk) thuis!

Onderweg las ik op een camper: “wie nooit van huis gaat komt nooit thuis”. Deze simpele tekst heeft voor mij een diepe symboliek. Het kan op elk gebied in je leven van toepassing zijn en het zegt ook alles over hoe ik het leven zie.

Wij zijn allemaal reizigers, ons leven is een reis. Je loopt met een heleboel mensen een stukje samen op, met de één wat langer dan met de ander. Maar het is altijd jouw eigen pad. Je loopt samen, maar in je eigen tempo en op je eigen manier.

Een Tarot/Numerologie reading is een fantastische, creatieve en inspirerende manier om inzicht in jezelf en je omgeving te krijgen. Een middel dat je verder kan helpen op je weg naar zelfkennis. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden en daardoor wordt het mogelijk om eens door een andere bril naar verleden, heden en toekomst te kijken.

De Energetische Numerologie waar ik mee werk is mondeling overgeleverd door de Sikhs en wordt ook wel Tantrische- of Vedische Numerologie genoemd. Want hierbij gaat het vooral om de energie die de getallen in jouw geboortedatum omgeeft. Dit is natuurlijk een prachtige combinatie met de Tarot en het versterkt elkaar op een magische manier!

Nieuwsgierig geworden? Een reading op Lorelei duurt een half uur en kost € 20,-.
Meer weten? Kijk op: www.tarot-salon-de-reiziger.nl

 

Ik vind het heerlijk om op Lorelei te zijn deze zomer en ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

 

Lieve Lorelei Groet, Marisca

webdesign: Hanneke de Graaf