Medewerkers

Wil je in 2024 medewerker zijn op Lorelei, wacht dan de nieuwsbrief van januari af, daarin staat precies beschreven hoe en waar je je kunt aanmelden. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Je kunt je onderaan deze pagina opgeven.

Eén van de doelen van Lorelei is om vrouwen een platvorm te geven hun talent de wereld in te brengen. Een plek waar jij jouw unieke bijdrage aan de wereld kunt delen met anderen.
Dat kan in verschillende vormen. Via workshops, healing/verwen activiteiten, kunst, of producten die je verkoopt op de markt of een combinatie hiervan. Hieronder lees je hoe jij kan bijdragen.

Aanmelden

Voel jij de roep om bij te dragen? Lees hier hoe je je kunt aanmelden als medewerker.

Vrijwilligers

Als vrijwilliger ben je betrokken bij het omtoveren van een kampeerterrein naar een magisch festival terrein en zorg je met een team van 30 anderen tijdens het festival voor 1001 uiteenlopende zaken. Lees hier wat het precies inhoud en hoe je je kunt aanmelden

Prijzen

We krijgen regelmatig de vraag ‘waarom moet ik betalen, ik kom toch brengen?’ Het is maar hoe je het bekijkt. Lorelei biedt een prachtig platform om jouw unieke product of dienst onder de aandacht te brengen van honderden vrouwen direct in jouw doelgroep. En dat voor de prijs van minder dan een gemiddelde advertentie… Daarnaast biedt Lorelei de mogelijkheid om inspiratie op te doen en verbindingen te leggen met collega’s en zelf te genieten van een heerlijk festival. Hier vind je de prijzen

Veel gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vol met vragen bent. In de mails die je na je aanmelding krijgt en in de nieuwsbrieven hopen we de meeste daarvan te beantwoorden. Daarnaast hebben we de antwoorden op de meest gestelde vragen hier op een rijtje gezet.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!