Lorelei zomerfestival 2

23 t/m 25 augustus 2019

Lorelei zomerfestival 2

23 - 25 augustus 2019

Mura Tichelaar – Zomer 2

Honingmassage

In de natuur is altijd alles aanwezig wat wij nodig hebben. Sommige planten en dieren hebben een heel specifieke taak, anderen zijn multifunctioneel. Honing is er één met vele kanten. Het is voedzaam, helend (keelpijn), sussend/relaxend, zuiverend enz.. Wat veel mensen niet weten is dat honing ook heel goed voor massage gebruikt kan worden. Het klinkt zoet, maar bij deze massage moet je meer denken in de richting van “scrubben “. Door het inmasseren van de honing gaan de voedzame stoffen van de honing in de huid en trekt de honing de fysieke en energetische vervuiling uit de huid.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling blijft hangen; fysiek door talg, puistjes, rugpijn en energetisch door het zware gevoel bij stress, zorgen, zwaarmoedigheid. Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen. Herboren!

Het is handig om een extra handdoek of lakentje mee te nemen, want die gaat plakken natuurlijk.

Mocht je een honingmassage willen, schrijf je dan tijdig in, want ervaring  leert dat m’n schema snel vol zit. En als je ziet wat het met jouw zusters doet en gedaan heeft, dan wil je ook, dat kan ik je garanderen . Inteken formulier hangt aan m’n tent.

Kosten voor de massage zijn 20 euro. De duur is 30 min. Duomassages zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld moeder/dochter of vriendinnen. Deze doe ik samen met Carla Balt.

Siberisch stenen orakel

Het Siberisch stenen orakel is één van de manieren om informatie over heden, verleden en toekomst te verwerven uit de spiritwereld. Ook is het een manier om inzicht te krijgen in de spirituele ontwikkeling van de ziel. Zo kun je adviezen vragen om je voor te bereiden op de toekomst of ervaringen uit het verleden los te laten. Als je voorbereid bent op wat er gaat gebeuren en waarom, dan  is het gemakkelijker om er mee om te gaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen kun je gebruiken om te groeien.

Doordat het stenen orakel al duizenden jaren door sjamanen word gebruikt, is het een zeer beproefd middel. In die jaren is de weg tussen de mens en de spiritwereld als het ware geplaveid en komt de informatie snel en duidelijk “naar beneden”.

D.m.v. het orakel kan ik je antwoord geven op vragen van allerlei aard. De meest gestelde vraag is wel hoe kom/ blijf ik in de stroom van het leven. Ook kan ik via foto’s of voorwerpen van jezelf of een dierbare antwoord geven op je vragen.

Het intekenformulier hangt aan m’n tent. Kosten voor een orakel zijn 15 euro, de duur is 30 min.

 

Workshop – Follow the sun, follow the soul

In je hart weet je wat je graag zou willen veranderen in je leven en in jezelf, maar als je weer in het leven van alledag bent is het moeilijk om hier aan vast te houden.

Veel vrouwen willen zichzelf heel graag ontwikkelen. Voor de één een roep, maar voor de meesten een zacht stemmetje daarbinnen die zegt: “Ik zou heel graag nieuwe wegen ontdekken en bewandelen,  maar ik heb een gezin, partner, vrienden etc. die daar niet voor open staan”.

In deze workshop ervaar je  hoe je deze weg kunt gaan zonder je geliefden te verliezen, of ze misschien zelfs met je mee kunt nemen op jouw pad.  Hoe je om kunt gaan met de afleidingen op de weg, etc.. Ik houd van interactie en doen in mijn workshops. De oplossingen liggen veelal voor de hand en zijn gemakkelijk in te passen in het dagelijks leven. Dus geen moeilijke verhalen, maar gewoon doen, en nog belangrijker: met welke vragen kom jij naar deze workshop?

Tijdens mijn workshops maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring in het sjamanisme en werk ik veel met oefeningen, visualisatie, massage, ceremonie, humor en interactie.

 

Workshop – Energetische wandeling 

Ook dit jaar heb ik toestemming van de boswachter om jullie mee te nemen naar een paar zeer bijzondere plekken, energetisch hoogwaardige plekken rondom de banken. We mogen daarbij van het pad af, zodat we de energie en de magie van deze plekken beter kunnen voelen. Aan de hand van een onderweg gevonden voorwerp kan ik je inzicht in jezelf geven. 

Wandeling: inschrijven & start workshop infokraam veld 1. 

 

Wake-up programma – Heart Chakra Meditation

Wat is er fijner dan de dag te beginnen met hart chakra meditatie?

Dit is een actieve meditatie uit de Osho-traditie waarbij je je hart opent. Het hart chakra is de katalysator van je energie. Deze meditatie stelt je in staat om het leven meer vanuit je hart te beleven. Vanuit het hart chakra sta je in contact met de andere chakra’s en de wereld om je heen. Daarom is het belangrijk om het hart open te houden, zodat alle energie vrij door het lichaam kan stromen. Ook als je nog nooit van chakra’s  hebt gehoord of geen ervaring hebt met mediteren, dan ben je van harte welkom.  Het is een eenvoudige en vooral prettige manier om rust te creëren in je hoofd.

 

Hartegroet, Mura

Heb je vragen of wil je meer weten over mij;

www.centrumlumos.nl of 0592-309091

webdesign: Hanneke de Graaf