Lorelei zomerfestival 2

23 - 25 augustus 2019

Lorelei zomerfestival 2

23 t/m 25 augustus 2019

Mura Tichelaar – Zomer 2

Honingmassage

De honingmassage is een oude Siberisch sjamanistische manier om zowel het fysieke vuil als het energetische vuil van jou naar boven/buiten te halen, zodat het afgevoerd kan worden. Je voelt je daarna geestelijk en lichamelijk schoner. Zelf 2 handdoeken mee nemen. 1 wordt vies i.v.m. de honing, de ander kun je gebruiken bij het douchen. Ook duo-massage is dit jaar mogelijk. Het inschrijfformulier vind je aan m’n tent (wees er snel bij, want vol is vol). Kosten €20/30 min.

 

Siberisch Stenenorakel

Aan de hand van het Siberisch Stenenorakel, geef ik antwoord op je vragen. Dat kunnen vragen van allerlei aard zijn. Het varieert van hoe moet ik verder in m’n leven, tot contact met dierbare overledenen. Alles is mogelijk. Ook als je geen vraag hebt, hebben jouw spirits raadgeving voor je. Zie voor meer info over het Siberisch stenenorakel op.  Kosten €15/30 min.

 

 Workshop: Energetische wandeling,

Ook dit jaar heb ik weer toestemming van de boswachter om met jullie door de bosschages te gaan. Om daar in dit relatief jonge bos (± 40 jaar) naar energetische krachtplekken te gaan. Relatief, want voor de Zuiderzee ontstond, zo rond 1200, stond hier een oerbos.  Nu al na 40 jaar kun je zien en voelen hoe de natuur zich herstelt en zich vormt naar de oude krachtplekken die hier ooit waren. Laat je meevoeren door de natuur op zoek naar die plekken om daar de energie te voelen, jezelf op te laden en handreikingen te krijgen hoe je deze plekken kunt herkennen bij jou in de buurt. Aan het einde van de wandeling geef ik je graag aan de hand van een onderweg gevonden voorwerp  inzicht in jezelf of in je levensvraag.

Inschrijven mag, maar is niet perse noodzakelijk. Ook als je op het laatste moment toch nog besluit om mee te gaan, ben je van harte welkom.

 

 

Wake-up programma – Heart Chakra Meditation

Wat is er fijner  dan de dag te beginnen met de Heart Chakra Meditation. Het is een actieve meditatie, waarbij je op een heerlijk meeslepend muziekje je hart reinigt en opent, zodat de energie vrij door je lichaam kan stromen. Maar nog belangrijker; door de beweging komt je geest  in een cadans van loslaten wat je niet meer nodig hebt aan oude ballast en ontvangen wat je daar graag voor in de plaats wilt hebben.

Ook als je nog nooit van chakra’s  hebt gehoord of geen ervaring hebt met mediteren, ben je van harte welkom. Het is een eenvoudige en vooral prettige manier om rust te creëren in je hoofd. Neem iets mee om op en onder te liggen (matje, dekentje).

 

Hartegroet, Mura

Heb je vragen of wil je meer weten over mij;

www.centrumlumos.nl of 0592-309091

webdesign: Hanneke de Graaf