Programma

Programma

Neona Yvonne

Lieve vrouwen, leuk om hier mijzelf te mogen voorstellen. Ik ben Neona Yvonne en naast juf ben ik priesteres op het pad van De Godin. Ik verzorg vieringen rond de jaarfeesten, volle maan en ben hoedster van de Rode Tent in Hendrik Ido Ambacht. Mijn twee grote hobby’s zijn dansen en henna. Ik dans al een aantal jaren in de groep Tribal Rites, die ook op Lorelei een mooie workshop zal verzorgen.

Ik ben hard bezig met het vormgeven van mijn nieuwe website, maar deze is nog niet af. Wel ben ik op facebook al te vinden. Mocht je geïnteresseerd zijn, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op Maantempel Neona en voor de Rode Tent: Rode Tent Neona.

 

Workshop: Goddess dance journey

Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis in meditatie, dans en henna. Het is een reis waarbij jij je lichaam het verhaal laat vertellen over je vrouwelijke sensualiteit. Voel de uitnodiging van je lichaam om met haar te dansen, haar aan te raken, haar te koesteren, haar te laten creëren in overvloed. We sluiten de reis af door haar en haar reis te zegenen met henna, waarbij we symbolen met henna op het lichaam aanbrengen.

 

Verdere aanbod

Naast de vieringen en rode tent verzorg ik ook regelmatig workshops en individuele rituele sessies. Zomaar een greep uit het aanbod is een middag met henna werken of een avond vuurorakelen. Ik heb een permanente tempel ingericht waar men kan mediteren, kaartje trekken, zakken of gewoon heerlijk vertoeven. De inrichting wisselt van Godin, dat hangt namelijk af met welke Godin ik op dat moment mee werk. Ook is er een mannenaltaar aanwezig, ingericht door mijn man Lennard. Voor het vertoeven in de tempel moet wel een afspraak worden gemaakt en is vrij van kosten. Mocht je als vrouw in je maantijd zitten, dan zal ik mooie rode lappen en kussens voor je neerleggen om heerlijk te kunnen rusten.

Ik verzorg deze workshop ook op het mini Maanfestival van Maantijd (20 juni) en op het Sister Celebration weekend bij Margo Awanata (14 en 15 juli).

Vanaf 24 juni ga ik een week mee op Vrouw Holle reis naar Externsteine met Maantijd.

Als laatste wil ik jullie laten weten dat ik tijdens het Nehalennia Oogstfeest (15 september) de workshop Nehalennia’s zielenreis zal verzorgen.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Neona Yvonne

webdesign: Hanneke de Graaf