Nieuws

Thema 2020

Flower of Life

 

Cateringpakket in een nieuw jasje

Dit jaar hebben Chantal en Foekje bereid gevonden om het cateringpakket te verzorgen. Ze zullen voor heerlijke kleurrijke maaltijden zorgen, die voor meer dan 90%  bestaan uit biologische ingrediënten. Ze hebben contact gezocht met een lokale zorgboerderij die speciaal voor ons biologische groente zal kweken. Waar we extra blij mee  zijn is dat hun aanbod zal aansluiten bij de spanningsboog gedurende het festival, ter ondersteuning van de transformatie processen  Lees meer

Nieuwe prijzen

Al jaren verblijven we met veel plezier op het prachtige terrrein van de Banken. Vol liefde werkt Staatsbosbeheer het hele jaar aan dit mooie stukje natuur. Tot onze schrik hebben ze ons echter geconfronteerd met een prijsverhoging van 40%!!!  (zowel huur van het terrein als overnachtingskosten per persoon per nacht). Om die reden zijn we genoodzaakt de entreekaartjes  met € 10,- te verhogen. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Staatsbosbeheer.

Nagenieten van Lorelei 2019

Met veel plezier laten we de sfeer en kleurrijkheid van Lorelei zijn met de foto’s van de festivals van 2019. Dank je wel lieve Ageeth en Monique voor het prachtig vastleggen van onvergetelijke ervaringen! Bovendien hebben we tijdens de zomer een weer prachtig Lorelei lied mogen zingen met dank aan Erica.

Lente Lorelei 2019,  door Monique Braaksma AngelEye fotografie

Zomer Lorelei 1 2019 door Monique Braaksma AngelEye fotografie

Zomer Lorelei 2 2019 door Ageeth Hummeling

Loreleilied 2019 door Erica Nap

webdesign: Hanneke de Graaf