Nieuws

Nagenieten van Lorelei 2019

Met veel plezier laten we de sfeer en kleurrijkheid van Lorelei zijn met de foto’s van de festivals van 2019. Dank je wel lieve Ageeth en Monique voor het prachtig vastleggen van onvergetelijke ervaringen! Bovendien hebben we tijdens de zomer een weer prachtig Lorelei lied mogen zingen met dank aan Erica.

Lente Lorelei 2019,  door Monique Braaksma AngelEye fotografie

Zomer Lorelei 1 2019 door Monique Braaksma AngelEye fotografie

Zomer Lorelei 2 2019 door Ageeth Hummeling

Loreleilied 2019 door Erica Nap

 

NIEUW in 2019: Lorelei Glamping Experience

We introduceren dit jaar een nieuw slaapconcept op Lorelei: De Lorelei Glamping Experience 🙂

Voor slechts €15 slaap je met maximaal 6 andere vrouwen in een door ons aan de buitenkant gepimpte legertent, die ingericht is met veldbedden en klapstoelen. Waan jezelf op safari :). Elke vrouw heeft een eigen veldbed en kledingstoel. Je hoeft dus alleen een slaapzak en kussen mee te nemen. Een tip is om ook een deken mee te nemen om op te slapen, omdat de tochtstroom onder het veldbed koud aan kan voelen.

Voel je vrij om zelf ook pimp spullen mee te nemen om jouw tent samen met de andere vrouwen mooi aan te kleden. Denk aan kleurige doeken, sjaals, nepbloemen, glitter en glam, lampionnen op zonne energie etc (alleen kaarsen of andere vuurmakers zijn NIET toegestaan ivm brandgevaar). Enjoy!

Je kunt een plekje reserveren via de webwinkel.

Thema 2019 Lente: De Dageraad                                              Thema 2019 Zomer: De Zwarte Madonna

 

Lente Lorelei verwelkomt ook de jongste meisjes

Voor de Lente Lorelei hebben we besloten het festival ook open te stellen voor meisjes tot 12 jaar. Dit omdat het past bij de energie van de Lente en omdat we steeds vaker de vraag van moeders krijgen of hun dochter van bijv 8 ook mee mag, want ze wil zó graag! Met plezier creëren we hiervoor de mogelijkheid. De Zomer Lorelei blijft alleen toegankelijk voor (jonge) vrouwen vanaf 12 jaar. Baby’s (M/V) tot ongeveer 1,5 jaar mogen wel mee, omdat zij nog zo verweven zijn met hun moeder.

Voor de meisjes en jongste vrouwen is er opnieuw de Jonge Meiden lounge tent, en daarnaast zijn er allerlei activiteiten en workshops speciaal voor de allerjongsten en voor de wat oudere meiden. Wil je mee weten, neem dan contact op met Agnes.

Als je naar het festival wilt komen met je dochter, betekent het dat zij een schooldag mist. Om akkoord hiervoor te krijgen, hebben we een brief opgesteld die je aan de school kunt geven. Dit helpt wellicht om aan te geven dat Lorelei niet ‘zomaar een festivalletje’ is, maar een driedaagse die meisjes veel leert en laat ervaren over eigenwaarde, zelfvertrouwen, jezelf durven zijn en wat het is om vrouw te zijn. Je kunt deze brief hier downloaden.

 

 

webdesign: Hanneke de Graaf