Overnachten

Je kunt ervoor kiezen om in een eigen tent, camper of caravan te overnachten. Overnachten in eigen tent is in het entreeticket inbegrepen en voor campers en caravans geldt een toeslag van €0, €15 of €30, afhankelijk van het aantal personen dat erin slaapt. Lees voor meer toelichting en de achtergronden voor de toeslag het kampeerbeleid.

Als je geen zin hebt in gesleep met tent, dan is er de mogelijkheid om in een tipi (achteraan op de foto, 8m doorsnede) of pixi (laag soort tipi 5m doorsnede, vooraan op de foto) te overnachten.

In een tipi slaap je met maximaal 11 andere vrouwen, dus 12 personen in totaal. Een pixi deel je met maximaal 4 andere vrouwen. Breng wel zelf je slaapmatje/luchtbed en beddengoed mee. Als je die hebt houdt een schapenvachtje op je bed je heerlijk warm. De pixi heeft vast grondzeil en in de tipi’s wordt dit ook gelegd.

Voor de tipi betaal je €28 voor het hele festival, dus beide nachten samen. Een pixi slaapplek kost €36. Tickets hiervoor kun je apart bestellen in de ticketshop. Kom je als medewerkster, dan betaal je €36 resp €44 voor 3 nachten of het dubbele daarvan voor de hele week.

Kom je met eigen tent of camper/caravan, lees dan ons kampeerbeleid.

Voel je vrij om zelf ook pimp spullen mee te nemen om jouw tent samen met de andere vrouwen mooi aan te kleden. Denk aan kleurige doeken, sjaals, nepbloemen, glitter en glam, lampionnen op zonne energie etc. Enjoy!

Vanwege brandgevaar mogen geen kaarsen of ander open vuur gebrand worden. Wel kun je natuurlijk kampeerlampen op batterijen meenemen.

Je kunt een plekje reserveren via de ticketshop.

webdesign: Hanneke de Graaf