Overnachten

Je kunt ervoor kiezen om in een eigen tent, camper of caravan te overnachten of een slaapplaats in een tipi te boeken. Overnachten in eigen tent is in het entreeticket inbegrepen, een tipi slaapplaats kost vanaf 2018 niet €30, maar €22 voor het hele festival en voor campers en caravans geldt een toeslag van €0, €15 of €30, afhankelijk van het aantal personen dat erin slaapt. Lees voor meer toelichting en de achtergronden voor de toeslag het kampeerbeleid.

Overnachten in een tipi

Voor wie geen gedoe wil met het opzetten, schoonhouden, afbreken, thuis nog eens uithangen – en vervolgens je huis weer ontdoen van gedroogde grassprietjes en zandkorrels… Op Lorelei kun je overnachten in prachtige tipi’s! Je kunt een tipi slaapplaats via de webwinkel bijbestellen.

Je deelt de tipi met maximaal 11 andere vrouwen. Op de vloer liggen grondzeilen, meer niet. Neem dus zelf beddengoed en een luchtbed of matje mee. Een exra deken en isolatielaag onder je luchtbed kan heerlijk comfortabel zijn! Voor een gezellige inrichting zorg je zelf. Neem mee die sansevieria, dat gehaakte kleedje van oma, of die fijne dromenvanger en dat ene prachtige kleed. Maak er maar helemaal jouw ding van! Vanwege brandgevaar mogen geen kaarsen of ander open vuur gebrand worden. Wel kun je natuurlijk kampeerlampen op batterijen meenemen.

webdesign: Hanneke de Graaf