Praktisch

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Lees deze pagina’s goed door, dan heb je nu de voorpret én kun je tijdens het festival voluit genieten.

Catering

Naast de voeding van hart, ziel en geest is het minstens zo belangrijk om je lichaam te voorzien van heerlijke, passende voeding, waarmee je jezelf kunt verwennen. Er zijn verschillende mogelijkheden van een totaal catering pakket tot losse maaltijden. Ook is er de hele dag gratis thee beschikbaar. Je kunt ook bij je eigen tent je potje koken. Meer weten klik hier.

Kamperen

Er zijn verschillende mogelijkheden om op het festival te kamperen afhankelijk van waar je zin in hebt. Ben je van Gemak, Luxe of Eenvoud? Er is voor elk wat wils. Meer weten klik hier.

Prijzen

Klik hier voor een overzicht van de prijzen en de extra opties die je bij kunt boeken.

Handig om te weten

Op Lorelei verblijven we met elkaar op een prachtig natuur terrein van Staatbosbeheer. Hier lees je wat praktische tips over wat mee te nemen, goede zelfzorg etc.

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hier vind je een antwoord op de vragen die we het vaakst krijgen. Als je deel gaat nemen, ontvang je ook de nieuwsbrieven en de laatste mailing vlak voor het festival die vol praktische informatie staat.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!