Prijzen medewerkers

We krijgen regelmatig de vraag ‘waarom moet ik betalen, ik kom toch brengen?’. Het is maar hoe je het bekijkt. Lorelei biedt een prachtig platform om jouw unieke product of dienst onder de aandacht te brengen van honderden vrouwen direct in jouw doelgroep. En dat voor de prijs van minder dan een gemiddelde advertentie… Daarnaast biedt Lorelei de mogelijkheid om inspiratie op te doen, kennis te maken met nieuwe werkvormen, verbindingen te leggen met collega’s en zelf te genieten van een heerlijk festival.

Nieuw dit jaar is een extra weekend voor dagjes vrouwen. Daarom zijn er vijf verschillende mogelijkheden om als medewerker bij te dragen. Passepartout medewerkers hebben ivm de logistieke planning en veldindeling onze voorkeur, met name voor de markt en het verwen-/healingveld.

♥ Medewerker passepartout €425 (10 dagen)

♥ Medewerker startweekend €175 (3 dagen)

♥ Medewerker week ticket €375 (7 dagen)

♥ Medewerker driedaagse di-do €222 (4 dagen)

♥ Medewerker driedaagse vr-zo €222 (4 dagen)

Dank je wel korting

Medewerkers die jaar na jaar terugkomen om de prachtige bedding van Lorelei mede te creëren zijn we heel dankbaar. Voor hen hebben we een “Dank je wel korting”.

Per jaar dat je medewerker bent geweest ontvang je €11 korting met een maximum van €99. Je ontvangt de kortingscode van Martha, Angelique, Juul of Merel wanneer je akkoord krijgt.

De toegangsprijs is inclusief overnachting in je eigen tent. Als extra opties kun je kiezen voor een eetpakket, camper/caravan, elektriciteit, marktkraam en overnachten in Pixi tent.

Eetpakket

€99 startweekend (6 maaltijden, vanaf ontbijt za t/m diner zo)
€122 driedaagse (8 maaltijden, vanaf ontbijt op di resp. vr)
€222 week (17 maaltijden, vanaf ontbijt di t/m lunch zo. Inclusief do diner)
€322 passepartout (26 maaltijden, vanaf ontbijt 1e za t/m lunch zo. Inclusief alle maaltijden maandag)
€12 dinerbon ma 8 juli of donderdag 11 juli (voor wie alleen medewerkers bij 1 of beide 3daagses is),  uit respect voor de natuur en om verspilling te voorkomen zal deze maaltijd grotendeels bestaan uit restjes van de vorige dagen in een uitgebreide buffetvorm

Overige extra’s

Camper/caravan toeslag. Startweekend/1x driedaagse: €20, week €40, passepartout €40. Als je met 2 personen erin slaapt halveren de prijzen, met 3 of meer personen is het gratis.
Slaapplek in een pixi (€50 driedaagse / startweekend of €90 week of €120 passepartout) Neem wel je eigen matje en beddengoed mee.
Marktkraam (zelf stoelen ) weekend €65, week en passepartout €90
Elektriciteit € 40 voor dagjesweekend of 1x 3 daagse, €60 week of €60 passepartout

Na aanmelding committeer je je ook aan het festival. Het is mogelijk je in noodgevallen nog af te melden, in de algemene voorwaarden kun je de annuleringsvoorwaarden voor medewerksters lezen onder punt 3.

Ga naar de medewerkers ticketshop

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!