Prijzen medewerksters

Nieuw dit jaar is het extra weekend voor vrouwen die Lorelei een dagje willen ervaren. Dit gaat vooraf aan de bekende 2x 3 daagse. Als medewerker heb je daarom dit jaar 5 opties om bij te dragen.

Medewerkster passepartout €399 (10 dagen)

Medewerkster startweekend €149 (3 dagen)

Medewerkster week ticket €333 (7 dagen)

Medewerkster driedaagse di-do* €199 (4 dagen)

Medewerkster driedaagse vr-zo* €199 (4 dagen)

Passepartout medewerksters hebben ivm de logistieke planning en veldindeling onze voorkeur, met name voor de markt en het verwen/healing veld

We krijgen regelmatig de vraag ‘waarom moet ik betalen, ik kom toch brengen?’ Het is maar hoe je het bekijkt. Lorelei biedt een prachtig platform om jouw unieke product of dienst onder de aandacht te brengen van honderden vrouwen direct in jouw doelgroep. En dat voor de prijs van minder dan een gemiddelde advertentie… Daarnaast biedt Lorelei de mogelijkheid om inspiratie op te doen en verbindingen te leggen met collega’s. En allemaal samen voeden we onszelf in een helend energetisch Vrouwelijk veld van Liefde, plezier, zusterschap en genieten.

Dank je wel korting uitgebreid

Medewerkster die jaar na jaar terugkomen om de prachtige bedding van Lorelei mede te creëren zijn we heel dankbaar. Daarom hebben we de dank je wel korting uitgebreid. Per jaar dat je medewerkster bent geweest ontvang je €11 korting, met een maximum van €99. Je ontvangt de kortingscode van Martha of Charissa wanneer je akkoord krijgt.

De toegangsprijs is inclusief overnachting in je eigen tent. Als extra opties kun je kiezen voor een eetpakket, elektriciteit, marktkraam en overnachten in Tipi of Pixi tent.

 • Eetpakket
  • €85 startweekend (6 maaltijden, vanaf ontbijt za t/m diner zo)
  • €105 driedaagse (8 maaltijden, vanaf ontbijt op di resp. vr)
  • €200 week (17 maaltijden, vanaf ontbijt di t/m lunch zo. Inclusief do diner)
  • €300 passepartout (26 maaltijden, vanaf ontbijt 1e za t/m lunch zo. Inclusief alle maaltijden maandag)
 • €20 dinerbon ma 10 juli of donderdag 13 juli (voor wie alleen medewerkster bij 1 of beide 3daagses is)
 • Camper/caravan toeslag. Startweekend/1x driedaagse: €30, week €50, passepartout €60. Als je met 2 personen erin slaapt halveren de prijzen, met 3 of meer personen is het gratis. Zie toelichting
 • Slaapplek in een tipi (€40 driedaagse of €70 week)
 • Slaapplek in een pixi (€50 driedaagse / startweekend of €90 week of €120 passepartout) Neem wel je eigen matje en beddengoed mee.
 • Marktkraam (inclusief 2 stoelen) week €60, passepartout €80,
 • Elektriciteit € 20 voor dagjesweekend of 1x 3 daagse, €30 week of €40 passepartout

Na aanmelding committeer je je ook aan het festival. Het is mogelijk je in noodgevallen nog af te melden, in de algemene voorwaarden kun je de annuleringsvoorwaarden voor medewerksters lezen onder punt 3.

Ga naar de medewerksters ticketshop

webdesign: Hanneke de Graaf