Prijzen medewerksters

Alle medewerksters (dus ook assistenten/medemarktkraamvrouwen) betalen voor één festival een toegangsprijs van €140 (incl 6% BTW). Dit is inclusief overnachting in je eigen tent, caravan of camper. Omdat we een voorkeur hebben voor medewerksters die in de Zomer de hele week kunnen/willen komen, ontvang je als dank daarvoor 50% korting op het 2e festival en betaal je dus in totaal €210 voor de hele week (Dit omdat dat de logistiek en planning op de overgangsdag op donderdag voor team en vrijwilligsters vergemakkelijkt).

 

We krijgen regelmatig de vraag ‘waarom moet ik betalen, ik kom toch brengen?’ Het is maar hoe je het bekijkt. Lorelei biedt een prachtig platform om jouw unieke product of dienst onder de aandacht te brengen van honderden vrouwen direct in jouw doelgroep. En dat voor de prijs van minder dan een gemiddelde advertentie… Daarnaast biedt Lorelei de mogelijkheid om inspiratie op te doen en verbindingen te leggen met collega’s. En allemaal samen voeden we onszelf 3 of 6 dagen lang in een helend energetisch Vrouwelijk veld van Liefde, plezier, zusterschap en genieten.

Als extra opties kun je kiezen voor een eetpakket, tipiplek, elektriciteit en marktkraam. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.

  • Eetpakket (8 maaltijden, vanaf ontbijt op dinsdag. resp. vrijdag) € 95 voor één festival (Lente, Zomer L1 of Zomer L2) . Boek je zowel Zomer L1 en L2, dan krijg je 50% korting op het 2e eetpakket en is het diner op donderdag daarbij inbegrepen. Je betaalt dan €142,50 voor 17 maaltijden.
  • Kom je alleen Zomer L2, dan kun je optioneel de donderdagavond maaltijd boeken voor €12,50
  • Tipi plek € 22 (Een tipi deel je met max 11 andere vrouwen) per festival, Zomer L1 & 2 samen €33
  • Caravan/camper toeslag €0/€15/€30, zie toelichting
  • Marktkraam (inclusief 2 stoelen) € 40 per festival, Zomer L1 & L2 samen €60
  • Elektriciteit € 15 per festival, Zomer L1 & L2 samen €20

Na aanmelding commiteer je je ook aan het festival. Het is mogelijk je in noodgevallen nog af te melden, in de algemene voorwaarden kun je de annuleringsvoorwaarden voor medewerksters lezen onder punt 3.

 

webdesign: Hanneke de Graaf