Prijzen medewerksters

Alle medewerksters (dus ook assistenten/medemarktkraamvrouwen) betalen voor één festival een toegangsprijs van €175. Dit is inclusief overnachting in je eigen tent. Omdat we een voorkeur hebben voor medewerksters die de hele week komen, ontvang je als dank daarvoor €75 korting op het 2e festival en betaal je dus €275 voor de hele week (Dit omdat dat de logistiek en planning op de overgangsdag op donderdag voor team en vrijwilligsters vergemakkelijkt). NIEUW dit jaar is een Elderticket voor 70+ van €125, omdat we de vrouwen die ons voor zijn gegaan willen eren en extra verwelkomen. Dit geldt zowel voor deelneemsters- als medewerksterstickets. Een 70+ ticket voor de hele week kost €200. 

We krijgen regelmatig de vraag ‘waarom moet ik betalen, ik kom toch brengen?’ Het is maar hoe je het bekijkt. Lorelei biedt een prachtig platform om jouw unieke product of dienst onder de aandacht te brengen van honderden vrouwen direct in jouw doelgroep. En dat voor de prijs van minder dan een gemiddelde advertentie… Daarnaast biedt Lorelei de mogelijkheid om inspiratie op te doen en verbindingen te leggen met collega’s. En allemaal samen voeden we onszelf 3 of 6 dagen lang in een helend energetisch Vrouwelijk veld van Liefde, plezier, zusterschap en genieten.

Als extra opties kun je kiezen voor een eetpakket, elektriciteit, marktkraam en overnachten in Tipi of Pixi tent.

Na aanmelding committeer je je ook aan het festival. Het is mogelijk je in noodgevallen nog af te melden, in de algemene voorwaarden kun je de annuleringsvoorwaarden voor medewerksters lezen onder punt 3.

Ga naar de medewerksters ticketshop

webdesign: Hanneke de Graaf