Programma

Na een magische opening op het Veld van Licht is er van alles te beleven op het festival terrein: verdiepende workshops, een moment voor jezelf op het healing/verwenveld of lekker neuzen op de kleurrijke markt. De avond is gevuld met diverse artiesten en er kan natuurlijk gedanst en gezongen worden. Bij de entree ontvang je een festivalboekje met alle details. Hierbij de dagindeling van de verschillende dagen. Om nu al te genieten hierbij een overzicht van het aanbod. Veel voorpret gewenst.

Tribes

Tijdens de driedaagse festivals zijn er tribes. Een tribe bestaat uit 25-50 vrouwen, voorafgaand aan de openingsceremonie bepaalt het lot bij welke tribe je bent ingedeeld. Je ontmoet je tribe tijdens de openingsceremonie, bij de dagopening van de middelste dag en bij de sluitingsceremonie.

Bekijk hier de verschillende tribes

 

Wake Up

Tijdens de driedaagse festivals is er voor het ontbijt een wake up programma. Om je lichaam liefdevol in beweging te zetten, zodat je geankerd in jezelf de dag kan beginnen.

Bekijk hier het programma

Workshops

Dagelijks kun je kiezen uit vele verschillende workshops. Hierbij de lijst van workshopvrouwen en hun aanbod. Er kunnen tot op het laatste moment nog verschuivingen plaats vinden.

Workshops zijn gratis toegankelijk. Er kan voor creatieve workshops eventueel een kleine materiaalvergoeding worden gevraagd, dat staat dan vantevoren aangegeven.

Bekijk hier het aanbod

Healing en Verwen

Laat je verwennen, verrassen, raken en verwonderen door de healing/verwen vrouwen die hun magische handen, hart en ziel voor jou willen inzetten.

Voor een consult betaal je een bijdrage, variërend van vrije donatie tot €30,- per half uur.  Kijk bij de individuele beschrijvingen voor de exacte prijs en duur.

Klik hier voor het aanbod 

Artiesten

Na het diner is er tot 23.00 uur een gevarieerd avondprogramma met diverse artiesten. Om te verstillen en verwonderen of lekker uit je plaat te gaan. Dit Lorelei kun je ook overdag meerdere artiesten tegen komen, sta even stil en dompel je onder in hun magische wereld.

Hier vind je het aanbod 

Markt

Altijd al een godinnen jurk willen hebben, een magische edelsteen, helende kruiden of je laten verrassen door de creatieve marktvrouwen, dit is je kans! Kom lekker neuzen op de kleurrijke markt, om te zien wie er allemaal staan en begin nu met sparen!

Hierbij een overzicht van de marktvrouwen

Bijzondere Plekken

In de hectiek van het festival zijn er speciale plekken ingericht om te landen, om te verstillen, om alleen te zijn, of op een andere laag te verbinden. Naast het Veld van Licht, kun je dit jaar terecht in de Jonge Vrouwentent (12-18 & 18-25), de Grootmoedertent, de Rode Tent, het Voorouderveld en is er een Zweethut.

 Meer weten klik hier

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!