Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Renate Breuls – Lente

“De Route naar geluk”

Creatie, ook van geluk, ontstaat in de mate waarin we onze creatiekracht in een vrije levensstroom kunnen laten doorstromen, zonder inmenging van ons ego en door belemmeringen los te laten.

Levenskunst maakt het geluk dat in jou zit wakker. We verlangen of grijpen soms naar iets wat ons leven verbetert, of we betreuren het dat het er niet is. Echter, je voelt je gelukkig als iets zich in je leven voorvalt dat resoneert met wie jij in essentie bent. Dat ervaar je doordat er in de wereld om je heen dingen voorvallen die mooi en voedend zijn. Dan voel je je goed. De zon op je huid, een leuke reactie van iemand op straat, een promotie op je werk. Dat zijn allemaal reflecties van jouw Zelf. Ook de minder gewenste ervaringen en dat wat niet lekker loopt en stroomt, horen erbij. Ze laten iets zien iets over wat er bij jou van binnen speelt. Het zegt ook iets over je scheppingskracht.

Dat het geluk in jouzelf zit, en niet in dat wat er op je pad komt, dat gaan we in deze workshop ervaren. Op deze weg naar binnen is het belangrijk dat je vrijheid ervaart in handelen, lijf en leven en je je stroom daarin volgt. We gaan in voelende verbinding met het NU, de enige plek waar creatie plaatsvindt.  Wat we daarin tegenkomen geeft feedback. Het maakt voelbaar wat wij niet zijn en verwijzen in die zin naar wat wij in essentie wél zijn.

Dat maakt de weg vrij naar flow en geluk.

Het is mijn werk om hier helderheid in aan te brengen en de vrije levensstroom op gang te helpen zodat die voor je kan gaan werken. Ik doe dat door energetisch werk. Door mijn heldervoelendheid en helderwetendheid en ruim twintig jaren lange training en ervaring ben ik in staat de essentie van mensen en situaties te zien en te helpen daarmee in contact te komen en dit te leren belichamen en concrete invulling te geven.

Deze ervaringsworkshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je weinig ervaring hebt met energetisch werk. Je bent welkom zoals je bent en stapt in op daar waar je bent in je ontwikkeling. Mogelijk zet ik kleine thema-opstellingen in. Ook ik volg mijn impulsen in de flow.

Meer te vinden is op: www.renatebreuls.nl

https://www.facebook.com/Renate-Breuls-EssenceWise-2462761150615029/?eid=ARBLbMVC63wb5kCUb-nuECKI4Z2f8iMQWmqJ5i4HJext4cOGrlpCIw6I57YoGFrwSfcZFOAQhCHif65T

 

De route naar geluk’/Individuele opstellingen/energetisch lichaamswerk

Je voelt je gelukkig als iets je voorvalt dat resoneert met wie jij in essentie bent. Dat ervaar je door de mooie en voedende dingen die je in de buitenwereld voorvallen. Ook vervelender ervaringen zijn een reflectie van wat er bij jou van binnen speelt en wat je als ervaring aantrekt. Op de Route naar geluk is het belangrijk dat je vrijheid ervaart in handelen, lijf en leven, je stroom daarin volgt én in voelende verbinding met je lijf bent. Door oude blokkades en verhalen over jezelf los te laten creëer je ruimte voor jouw innerlijke waarheid en wijsheid en kun je je essentie ervaren en potentieel vormgeven. Als je loslaat wie of wat je niet bent, wordt vanzelf zichtbaar wie je werkelijk bent. Dit zorgt voor flow, geluk, helderheid en rust in je leven.

 

Mijn aanbod op het Healing Verwenveld:

*Individuele familie- of thema opstelling

Ervaar je meer dan je lief is: angst, verdriet, schaamte, onmacht, stagnatie of een gevoel van niet-verbonden-zijn? Bindingsangst of verlatingsangst in de liefde en het leven? Een sessie individuele familie- of thema opstellingen helpt je los te laten en te helen wat je draagt voor anderen uit je familiesysteem. Jóuw leven en lijf, power en liefde krijgen speelruimte. Je kunt ook je essentie opstellen. Ik werk met poppetjes, matjes, en voorwerpen uit de natuur. Of neem een paar sisters mee als representant. Wanneer je jouw sessie afsluit met energetisch lichaamswerk, dan brengt dat nog meer zachtheid, heelheid en rust.

*EssenceWise vrije levensstroom sessie

Wil je jouw vrije levensstroom op gang krijgen en bij je essentie en flow uitkomen? Ik ervaar jouw Essentie en wat jou kan helpen, geef een paar afgestemde zetjes en jij doet de rest. In mijn werkwijze en kennis put ik uit het veld van eenheid en werkvormen als o.m. energetisch lichaamswerk, ademwerk, haptonomie, geleide meditatie, healing; psych K, een breed scala aan ervaring van vijfentwintig jaar persoonlijke scholingsweg, opleidingen en ervaringen. Sessies als deze worden als helend, inzichtgevend, verfrissend, rustgevend en als een doorbraak ervaren.

Kosten sessie van ca. 45 minuten: 30 Euro, elk kwartier langer: 10 Euro. Nu al te boeken.

Mijn naam is Renate Breuls, (51) procesbegeleider, (familie- en thema-) opsteller en raadsvrouwe voor vrije levensstroom en zelfrealisatie. De rode draad van mijn begeleidingswerk gaat over levenskunst, flow, geluk, creatiekracht, loslaten en natuurlijk innerlijk leiderschap. Om een authentiek leven te leiden, met hart gedragen keuzes naar jouw eigen waarheid en trouw aan jouw unieke natuur. Met inzet van je intuïtie, power en wijsheid. In mijn begeleiding en trainingen schakel ik tussen werkvormen zoals opstellingen, haptonomie, toegepaste integrale psychologie, geleide meditaties, energetisch werk, tantra, healing, zelfonderzoek, creativiteit, en de verbinding en wijsheid van de natuur en oude spirituele tradities. Ook mijn achtergrond als sociotherapeut, journalist en communicatie-professional verrijken dit werk.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door afstemming, precisie, humor, compassie en zorgvuldigheid. Ik hou van eerlijk liefdevol contact in waarheid.

 

webdesign: Hanneke de Graaf