Lorelei zomerfestival 2

23 - 25 augustus 2019

Lorelei zomerfestival 2

23 t/m 25 augustus 2019

Renske & Dunya – De RegenboogVrouw leeft! – Zomer 2

Als ik recht door jou heen zou kunnen kijken, wat zou ik dan zien?
Wat leeft er in jou? Wat voor kleuren heeft jouw binnenwereld?
Waar in je lichaam woont jouw innerlijk kind? Welke kleur heeft jouw hartstreek? Waar zit je pijnlichaam en hoe ziet het eruit? Waar zitten je vader en je moeder?

Met deze vragen gaan wij in deze workshop al spelend de diepte in. Binnen de veiligheid en verbinding van vrouwen, kunnen we verschillende lichaamsdelen vormen en kleuren geven met bodypaint. Om je binnenwereld naar buiten te brengen. Zichtbaar te maken, voor jou en de ander.
Hier met bodypaint vorm aangeven, werkt bijzonder verrassend, speels, verhelderend en verdiepend.

En dat doen we binnen contact, waardoor van jou gevraagd wordt jezelf te zichtbaar te profileren als vrouw. Te gaan staan in al je vrouw Zijn. Daarin gezien te mogen worden.
En wie weet wat er gaat stromen en bewegen als jouw kleurrijke (binnen)wereld die van de ander ontmoet?
Een bijzonder intieme ontmoeting met jezelf en de ander zal hierdoor ontstaan.

Meenemen: kleding die vies mag worden is fijn. We werken met afwasbare verf.

Over Renske:
Van kinds af aan ervaar ik de helende werking van spelen. Een dramatherapie opleiding heeft hier mijn beroep van gemaakt, en nog steeds blijf ik verwonderd van het dieptewerk dat via spelvormen en lichaamswerk mogelijk wordt.

Daarna heb ik nog vele andere trainingen en opleidingen gevolgd (zoals NLP, The Work, Zijnsoriëntatie, Lichaamswerk, Schaduwwerk), wat mij tot een Holistisch veelzijdige therapeute heeft gevormd.
Ook vanuit het het zelf doorleefd hebben van thema’s, kan ik anderen ontmoeten en begeleiden in hun proces naar heling en vrijheid.

Mensen op een intieme en speelse manier begeleiden naar het voluit tot leven brengen van zichzelf, is mijn passie en de roeping van mijn leven.

Contact:
E-mail Renske
+31 6 27416178

Over Dunya Roos:
Nieuwsgierig, enthousiast, vol verwondering en levenslust sta ik in het leven en kijk ik naar de mensen om mij heen.
Drie grote passies vervullen mijn leven: Verbinden met mensen, ze laten groeien, bloeien en in contact laten komen met hun ware zijn.
Om waarachtig te zijn en hun zielenroep te kunnen leven.

Dan is er Theater, mijn andere passie. Door te spelen en te schrijven bevind ik mij in een wereld waar ik vrijheid en plezier ervaar, waar ik kan exploreren en ervaren en waar alles kan binnen de veilige grenzen van het theater.
Het liefst wou ik deze twee passies combineren en zo kwam het dat ik Creatieve Therapie Drama ging studeren in Amersfoort.

Nu werk ik als dramatherapeut en heb mijn eigen praktijk opgezet.
Ik vind het prachtig om op een non-verbale manier te werken met mensen, ze te laten ervaren, voelen via het medium drama en ze zo op een speelse manier in contact te laten komen met hun ware zijn. Waardoor er verandering plaats vindt via het lichaam zonder eerst het “probleem” te moeten begrijpen en analyseren.
Naast het medium drama maak ik ook gebruik van dans, stem en Tibetaanse meditatie technieken. Elke keer weer voel ik mij gezegend dat dit mijn pad is en voel ik mij dankbaar dat ik via deze weg mensen laat groeien en bloeien.

En dan mijn laatste passie: Paarden. Al van kleins af aan hebben paarden een grote aantrekkingskracht op mij en een belangrijke plek in mijn leven. Bij paarden is het waar ik rust, verbinding, kracht en kwetsbaarheid op hetzelfde moment ervaar.
Op dit moment werk ik met paarden via het freestyle systeem.

Graag zou ik op een dag het werken met paarden met mijn werk als dramatherapeut combineren en mijn drie passies samenbrengen zoals ik ook mijn andere twee passies samenbracht.

Contact:
E-mail Dunya
+32 492761791

webdesign: Hanneke de Graaf