3 daagse Midweek

3 daagse Midweek

Renske – Zomer 1

Regenboog Ziel – Dieptewerk met lichaamsverf

Als ik recht door jou heen zou kijken, wat zou ik dan zien?

Wat leeft en beweegt er in jou? Wat voel je? Wat voor kleuren heeft jouw binnenwereld? En wat laat je daarvan wel of juist niet zien aan de buitenwereld?

Met deze vragen gaan wij in deze workshop al spelend de diepte in. Binnen de veiligheid en verbinding van vrouwen, maak je contact met je binnenwereld. Je gaat jouw gevoelens en ervaringen vormgeven op je lichaam met lichaamsverf, daar waar deze voelbaar zijn. Op je keel, op je hart, op je handen….

Via vormen, kleuren en beweging geef je je gevoelens een stem op jouw lijf. Om je binnenwereld naar buiten te brengen. Zichtbaar te maken, voor jou en de ander.

Hier met lichaamsverf vorm aangeven, werkt bijzonder verrassend, verdiepend en helend.

En dan gaan we in contact, waardoor van jou gevraagd wordt jezelf werkelijk te laten zien, in al je kracht en kwetsbaarheid. Te gaan staan in je vrouw Zijn.

En wie weet wat er gaat stromen als jouw kleurrijke binnenwereld die van een ander ontmoet? Een bijzonder intieme ontmoeting met jezelf en de ander zal hierdoor ontstaan.

N.B. graag kleding meenemen die vies mag worden (afwasbare verf).

 

Over Renske:

Renske is een Holistisch therapeut en workshop facilitator.

Ze is gespecialiseerd in Drama therapie, Traumaverwerking, Schaduwwerk, Psychosomatiek en Lichaamswerk.

Haar gave is het brengen van bewustzijn, liefdevolle aanwezigheid en genezing aan de diep verborgen, onderdrukte en verlaten delen in onszelf, die ons ervan weerhouden om gezond en voluit te kunnen leven.

Het helpen openen van deze fragiele delen, laat geblokkeerde energie weer stromen en brengt heling.

Dan kunnen we oude gedragspatronen en overlevingsmechanismen loslaten, en ons weer vrij voelen om te leven zoals we dat werkelijk wensen.

Het begeleiden van mensen in het volledig omarmen van zichzelf, zodat ze JA zeggen tegen het leven, is haar passie en roeping.

 

Contactgegevens

Voel je welkom om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of begeleiding wenst op jouw pad:

E-mail:   Telefoon: 06-27416178

webdesign: Hanneke de Graaf