Programma

Programma

After lunch programma

Jonge vrouwen-meidencirkel (Greta Thunberg – Jonge vrouwentent veld 6)

Je bent van HARTE uitgenodigd om iedere dag om 13:15  naar de tent op veld 6 te komen. We nemen de tijd om te delen hoe het nu met je is. We zorgen voor een creatieve hartverwarmende ruimte en een structuur waarbinnen je vrij jezelf kunt zijn. We voelen samen wat er wil gebeuren in de magie van het moment.

Thee met de grootmoeders (Joke Smit – Grootmoedertent veld 2a)

Bij de grootmoeders ben je welkom voor een kopje thee. Kom genieten van de rust met thee en koekjes Vrij binnen lopen…Je bent volkomen welkom…. Er kan van alles, er hoeft niks. Ontmoeting, afstemming, stilte,  klank, meditatie, dans, omhelzing, ’n lach, ’n traan… en met ’n glimlach weer verder gaan….

Open Space (entreeveld tenten: Amalie Earheart, Rosa Parks & Madame Curie)

De huidige tijd vraagt van ons om meer en meer in het NU te leven en te creëren. Op Lorelei hebben we drie tenten op het Entreeveld beschikbaar gesteld om hier gehoor aan te geven, in de vorm van een Open Space. Tune in op de energie van het moment en neem anderen mee in een workshop, voordracht of cirkel. Maak je idee kenbaar op het informatiebord bij de Informatiekraam op veld 1, zodat anderen weten wat er gaat gebeuren.

Drumcirkel o.l.v. Eve Oevering  op woensdag & zaterdag (veld 2b)

Een drumcirkel verbindt jou met jezelf, met de ander, met de aarde en met al wat is. Met prachtige diepe drums begeleidt Eve de reis die we met een hele groep gaan maken. Met diepe bedding en een leendrums wanneer je mee wilt doen, kan je komen om te ontspannen, te ervaren, te dansen en vooral jezelf te zijn. Een drumcirkel van vrouwen geeft mogelijkheden tot overgave, diepe heling en herinnering. De liefde voor het Leven, de Grote Aarde Moeder en al wat is vieren we graag samen met jou. www.oerakel.nl

webdesign: Hanneke de Graaf