Programma

Programma

Rianne Sportel – Agnihotra

Levensenergie opladen met Heilig Vuur

Een heerlijke en krachtige manier om de dag te beginnen!

Agnihotra is het helende basisvuur van Homatherapie. Het stamt uit de oude Vedische wetenschap van bio-energie, medicijn, landbouw en klimaatverandering.

Tijdens een klein, krachtig ritueel wordt de atmosfeer en leefomgeving gezuiverd in een enorm energieveld door vuur, dat brandt in een kleine koperen piramide (pyra = vuur, mid = in het midden), precies afgestemd op het natuurlijke bioritme van zonsopgang en zonsondergang. Daarbij wordt een speciale mantra gezongen en een offer gedaan van ghee en rijstkorrels.

Agnihotra neutraliseert vervuilende elementen en brengt de bio-energie in de omgeving terug in haar natuurlijke harmonie en balans. De zonne-energie laadt ons en onze omgeving opnieuw op, en beschermt en zuivert. Ook heeft het effect op onze geest, ons bewustzijn. De energie kan per direct, maar ook op langere termijn uitwerking hebben op je systeem. Op de bewuste laag ervaren veel mensen tijdens en na het ritueel onder andere diepe rust, vrede en harmonie.

Het vuur-ritueel maakt onderdeel uit van de HOMA-therapie. De toepassing is bijzonder breed voor plant, mens en dier. De as is in- en uitwendig therapeutisch bruikbaar. Iedereen kan leren het vuur ritueel te doen. Het is bij uitstek een krachtige methode voor mensen met een hart voor de aarde, met gevoel voor ritueel en een wens te willen bijdragen aan een schonere, gezonde leefomgeving.

Wie al een eigen “vuurset” heeft, is heel welkom die mee te brengen en het vuur in de eigen piramide te maken. Hoe meer vuren, hoe krachtiger het veld, de opschoning en heling!

“You heal the atmosphere and the atmosphere heals you.”

Het ritueel wordt op het Lorelei Zomer festival 2 gegeven op zaterdag- en zondagochtend.

Kom naar het Mysterieveld in de ochtend van 6:25 tot 6.55 uur om het zelf te ervaren.

 

Welkom!

Rianne Sportel

 

06-37440419

FB: https://www.facebook.com/rianne.sportel

 

Transformatie facilitator @ Living Love in Action (website in aanbouw)

[Opstellingen, Coaching, Agnihotra vuur ritueel, Workshops, Rituelen en Ceremonies, Vrouwen cirkels, Sattva Yoga, Reiki, Ouder en Kind begeleiding en meer.]

 

Initiator van de Sister Circle (vergelijkbaar met Rode Tent): Warm welkom in de online cirkel op Facebook en bij de Sister Cirkels en andere events die ik organiseer. Events speciaal voor vrouwen worden gepost in de “Sister Circle” en “Sister Events” Facebook groep, of meld je aan voor uitnodiging per email.

 

webdesign: Hanneke de Graaf