3 daagse Midweek

3 daagse Midweek

Rimke Marije – Zomer 1

‘Inner Beauty’ akoestisch concert

Met haar gitaar en warme stem nodigt Rimke Marije je uit voor een muzikale reis naar jouw innerlijke schoonheid. Laat je meevoeren door de sprankelende melodieën en teksten over stromende rivieren, oeroude wouden en magische grotten.

Deze healing songs bevatten sleutels van wijsheid en raken je in je hart. De kolibrie neemt je mee naar de prachtige bloem die daar in jou bloeit.

Aanschouw haar schoonheid. In de warme omhelzing van Moeder Aarde rusten we. We hoeven alleen maar te zijn. Daar is vrede.

 

 Over Rimke Marije

16 jaar geleden maakte Rimke kennis met yoga, meditatie en de plantmedicijnen uit de Amazone. Op haar reizen in Zuid Amerika heeft zij verschillende sjamanen bezocht en diepe leringen mogen ontvangen. Zij is gelouterd door een jarenlang proces van ziekte en vindt haar heling steeds meer in het toestaan van haar ware natuur. Geïnspireerd door Moeder Aarde, zingt ze sprankelende liedjes die je raken in je hart. In devotie aan de Liefde, in dankbaarheid voor het leven.

Haar repertoire bestaat uit Portugese, Spaanse en Engelstalige healing songs, Sanskriet mantra’s en eigen liedjes. Helende muziek die je helpt herinneren wie je werkelijk bent.

Zij speelt in ceremonies, mantra cirkels, workshops en vrouwen cirkels.
www.facebook.com/rimkemarijezingt 

webdesign: Hanneke de Graaf