Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Rimke Marije – Lente

Zing cirkel: Open je hart, val in de Stilte

Met haar warme stem en gitaarspel begeleidt Rimke Marije het samen zingen van Mantra’s en Medicine songs. We starten met een korte meditatie, en van daaruit word je meegenomen in het openen van je stem en je hart.

Rimke biedt een veilige ruimte, een zachte bedding waarin ieder haar eigen stem mag ontdekken op haar eigen tempo. Door het zingen van de helende mantra’s en liederen creëren we een bad van Liefde en Licht, waarin we kunnen ontspannen en opladen. Na het zingen van elke mantra zijn we even in stilte, een prachtig moment om de volle rijkdom van onsZelf te ervaren.

Mantra-Medicine meezing concert 

¨In dit concert nodig ik je uit om mee te zingen met krachtige en melodieuze mantra’s. Het zingen helpt ons gedachten los te laten en aan te komen in ons hart. Samen creëren we een bad van liefdevolle vibraties. Hierin kunnen we ontspannen en heerlijk zakken in diepgevoelde aanwezigheid. We sluiten af met een paar helende luisterliederen, waarin je nog meer mag openen en de gechannelde vibraties van licht en liefde mag ontvangen.”

 

Over Rimke

“Vijftien jaar geleden maakte ik kennis met yoga, meditatie en de planten medicijnen uit de Amazone. Op mijn reizen in Zuid Amerika heb ik verschillende sjamanen bezocht en heb ik diepe leringen mogen ontvangen. Deze oeroude wijsheid en de natuur daar hebben mij tot in mijn kern geraakt en nog elke dag vind ik inspiratie in de verbinding met Moeder Aarde. Op mijn persoonlijke pad is mijn focus het aankomen en aanwezig zijn in mijn lichaam en mijn baarmoeder. Te ademen en ontspanning te vinden temidden van alles dat is.

Voor mij is muziek daarbij heel behulpzaam en zo helend! Het brengt mij in contact met de vrede en stilte in mij. Als ik zing kom ik uit mijn hoofd en in mijn hart. Ik zing Sanskrit mantra’s  en Portugese, Spaanse en Engelstalige medicine songs. In ceremonies, mantra cirkels, workshops en vrouwen cirkels.”

 

Rimke Marije

06-51912154

moc.l1563316795iamg@1563316795tgniz1563316795ejira1563316795mekmi1563316795r1563316795

volg mij op: www.facebook.com/rimkemarijezingt

 

Mantra’s en Medicine songs

Mantra zangles, zing cirkels,

Waterceremonies

Vrouwencirkels

webdesign: Hanneke de Graaf