Programma

Programma

Rita de Boer – Zomer 2

ZieleVuur Ritueel

Een ZieleVuur ritueel is een zacht ritueel rondom een intiem Vuur dat uitnodigt ruimte te maken voor onze verbinding met het goddelijke. Door het gebaar van offeren open je jezelf om jezelf te ontvangen. De overgave en mildheid te laten groeien en zo een stap naar transformatie mogelijk te maken.

Door de offers van schoonheid en overvloed die de Aarde ons biedt aan het Vuur over te geven, ontstaat een hechtere verbinding met de Aarde.

Door aanwezig te zijn en zelf te offeren ontstaat de opening voor jezelf.

Door dit ritueel samen te doen, ontstaat de opening voor verbinding met elkaar.

Door offers aan het Vuur te brengen, zuiveren we onze leefomgeving en openen de ruimte voor het goddelijke.

Ik neem je mee in de zachte vuurkracht die het grotere geheel ademt, via meditatief verhaal, zang en het gebaar van offeren. Een belangrijk onderdeel is de cadans en  herhaling en de flow die we daarmee aanroepen. Het Vuur ondersteunt de ruimte voor reiniging, heling en transformatie.

Een beeld van het ZieleVuur Ritueel is de lotusbloem die bij het opengaan blaadje voor blaadje meer van haar overvloed laat zien en zo haar licht doet schijnen. Haar volledigheid in overgave deelt en zo het wonder van het leven zichtbaar maakt. Elk opengaand blad staat symbool voor een stap naar transformatie.

 

Praktisch: Een ZieleVuur Ritueel is voor iedereen, klein en groot. Het is buiten dus zorg voor passende kleding en neem iets mee om op te zitten.

 

Wat informatie over mezelf:

Ik ben Vuurvrouw met hart en ziel; opgeleid tot Maan Priesteres en ingewijd als Vuur Priesteres. Telkens weer word ik geraakt door de kracht en schoonheid die rituelen bieden aan het dagelijks leven. Ik werk vanuit de uitnodiging om Priesteres energie te delen met de gemeenschap en zo nieuw evenwicht en groei mogelijk te maken. Priesteres energie staat voor mij voor het zichtbaar maken van het heilige in de dagelijkse dingen.

 

Mijn aanbod: Vuurvrouw bij Zweethutten, Vuurlopen, ZieleVuur Rituelen en Vuur training. Zie ook: https://www.venwoude.nl/training/zweethut-ceremonie/

 

Contact via Facebook: rita.deboer.522

webdesign: Hanneke de Graaf