Lorelei zomerfestival 2

23 - 25 augustus 2019

Lorelei zomerfestival 2

23 t/m 25 augustus 2019

Rita Vuurvrouw – ZieleVuur Ritueel

Een ZieleVuur ritueel is een uitnodiging om de harts-verbinding met jezelf, de ander en met Vrouwe van Overvloed een impuls te geven. Het is een ingetogen Vuur ritueel waarbij je door het gebaar van offeren jezelf opent om jezelf te ontvangen in verbinding met de Aarde en de ander. De overgave en mildheid te laten groeien en zo een stap naar transformatie mogelijk te maken.

Door de offers van schoonheid en overvloed die de Aarde ons biedt aan het Vuur over te geven, ontstaat een hechtere verbinding met de Aarde.

Door aanwezig te zijn en zelf te offeren ontstaat de opening voor jezelf.

Door dit ritueel samen te doen, ontstaat de opening voor verbinding met elkaar.

Door offers aan het Vuur te brengen, zuiveren we onze leefomgeving.

Ik neem je mee in de stille vuurkracht die het grotere geheel ademt, via meditatief verhaal, zang en het gebaar van offeren. Een belangrijk onderdeel is de cadans en de herhaling en de flow die we daarmee aanroepen. Het Vuur ondersteunt de ruimte voor reiniging en heling.

Een beeld van het ZieleVuur Ritueel is de lotusbloem die bij het opengaan blaadje voor blaadje meer van haar overvloed laat zien en zo haar licht doet schijnen. Haar volledigheid in overgave deelt en zo het wonder van het leven zichtbaar maakt. Elk opengaand blad staat symbool voor een stap naar transformatie.

Praktisch: Een ZieleVuur Ritueel is voor iedereen, klein en groot. Het is buiten dus zorg voor passende kleding en neem iets mee om op te zitten.

Contact via Facebook: rita.deboer.522

Lieve Vrouw, ik zie naar je uit!

 

webdesign: Hanneke de Graaf